top of page
Anders profil 3.png

11 ting du ikke vidste om mig

På denne side har du mulighed for at lære mig lidt bedre at kende. Hvem er jeg endelig udover det jeg skriver om på min webside?

Jeg bor i Svendborg på Sydfyn hvor jeg også er født og opvokset. Jeg syntes selv det er et af de skønneste steder i Danmark. Vi har vand, strande og dejlig natur tæt på, og samtidig en by der er fyldt med kreative og kulturelle ildsjæle som ønsker at bringe det bedste frem i hinanden og Svendborg.

 Jeg er gift med Elisabeth på 11 år og vi har været sammen i 18 år. Sammen har vi 3 børn Mathias på 13 år, Isabella på 10 år og Andreas på 6 år. Elisabeth og jeg mødte hinanden da vi begge arbejdede ved McDonalds. Efter jeg en aften inviterede hende på videoaften hos mig ( ja, det var dengang med video J ) har vi været sammen lige siden. Jeg er et STORT familiemenneske og prioritere familien højt i mit liv.

Vi bor i et almindeligt parcelhus og drømmer om indenfor de næste par år at ombygge vores garage og bryggers til ”voksenafdeling” så vi kan få en adskilt ”voksenafdeling” og ”tennageafdeling” i huset. Det tror vi er en god ide når børnene i fremtiden begynder at få kærester og så videre :)

 

For 3 år siden dødede vores elskede labradorhund OPUS som vi havde haft i 12 år. Vi har i februar 2021 fået en ny labradorhvalp DISNEY. Vi og børnene blev forelsket i DISNEY med det samme. DISNEY vil bringe LIV, KÆRLIGHED, LEG OG GLÆDE i vores hus mange år fremover.

I 2008 gennemførte jeg Berlin marathon. Jeg havde aldrig løbet langdistancer før, men jeg ønskede at prøve at opleve hvordan det var at gennemføre et marathon. Jeg startede i januar 2008 med at træne, og 9 måneder senere i september gennemførte jeg løbet. Det var en fantastisk oplevelse at løbe gennem gaderne i Berlin, men hele træningsprocessen op til syntes jeg var endnu mere fantastisk. Der er nu noget om ordsproget. Det er ikke målet men vejen mod målet der er det vigtige.

Mine 2 ynglingsforfatterer er Paulo Coelho og Lars Muhl. Når jeg læser deres bøger oplever jeg de bliver levende indeni mig, og jeg ”oplever” det de skriver, i stedet for at læse det de skriver. Det er ganske få forfattere og bøger jeg oplever det med.

Jeg elsker julen, og hvert år beder Elisabeth mig om ikke at købe for mange nye nisser og juleting. Vores stue bliver i december måned omdannet til en rigtig julestue. Det jeg elsker ved julen er den GODHED det bringer frem i mennesker. Den opmærksomhed på godhed, kærlighed og at vi er forbundet og hjælper hinanden er det jeg elsker allermest ved julen.

 

I 2019 gennemførte jeg en 48 timers Vision Quest baseret på indiansk livsvisdom og livsprincipper. Jeg forberedte mig i 9 måneder med forskellige discipliner fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt. Jeg fastede i 5 dage op til og under Vision Quest. Det var en af de dybeste og smukkeste oplevelser jeg har haft i mit liv. Her 2 år efter er jeg stadig i gang med at integrere det livsformål og de indsigter jeg fik gennem de 48 timer.

 

Spiritualitet er en stor del af mit liv og er på en eller anden måde med i alt jeg laver. Jeg definerer spiritualitet som BEVIDSTHED. Det at være spirituel, er for mig at leve og arbejde BEVIDST.

Det er min overbevisning, at universet er levende og intelligent. Dets substans består af ubegrænset ren bevidsthed og potentiale og den stærkeste energi heri er kærlighed. Jeg tror på at en del af dig er ren bevidsthed, potentiale og kærlighed. Den del af dig er din essens. Din sjæl.

 

I 2010 udgav jeg min første bog, Selvtillidsmetoden.( jeg har flere bøger i mig kan jeg mærke ). Jeg havde kontrakt med et forlag der sprang fra i 11 time, så det blev en selvudgivelse. Processen med at skrive bogen tog mig 3 år, og jeg var igennem alt den indre modstand vi møder som mennesker når vi er i gang med at udleve noget som ligger udover hvad vi tidligere har gjort. Til sidst endte bogen med at blive udgivet med mit hoved og min mentale vilje. Det lærte mig vigtigheden af at når du udlever en drøm, så skal du have HELE dig selv med. Hjerte, hoved og krop.

 

Jeg tror på at hvis alle mennesker på jorden skiftede fra at komme fra frygt ( og holde sig selv tilbage) til at komme fra flow, og udlevede de drømme og mål de har i hjertet for deres liv og arbejde, så vil det fuldstændigt skifte energien og viberationen på jorden, og skabe en verden vi alle elsker at leve og arbejde i. Jeg ønsker at bidrage til det skifte gennem mit arbejde som intuitiv coach, et menneske af gangen.

Nu har du fået et lidt bedre indblik i hvem jeg også er. Tak fordi du læste med.

 

Jeg håber jeg en dag får mulighed for at møde dig.

Kærlige hilsner

 

Anders

bottom of page