top of page
Anders profil 3.png

Min passion er at hjælpe mennesker til at leve i harmoni med deres sande natur. At opleve sand frihed. At leve bevidst, autentisk, intuitivt og kreativt skabende. At deltage i livet fuldt ud. At udfolde sit sande potentiale. At skabe oplevelser og resultater der ikke tidligere er skabt. At lade sig guide at sin iboende visdom, kærlighed, ro og kreativitet. Til glæde og gavn for sig selv, alle os andre og verden. 

 

Jeg kalder det at leve og arbejde FRISAT. 

 

Når du lever og arbejder FRISAT vil du naturligt opleve… 

 

Mental frihed - Mental sundhed - Trivsel og glæde - Kærlighed og kraft - Ro og centrering

Klarhed og kreativitet  - Intuition og visdom - Frisat potentiale, ressourcer og talenter

Lethed og leg - Naturlig High performance  - Naturlig succes

Gennem de sidste 20 år har jeg passioneret arbejdet med personlig udvikling, high performance psykologi og spiritualitet. Formålet med dette har både været at udvikle mig selv, og til hjælp på min egen livsrejse, samt at udvikle processer, øvelser og redskaber til at hjælpe andre mennesker med at skabe dyb transformation, så de kan frisætte deres sande potentiale.

Gennem årerne har jeg afholdt 5000+ coaching sessioner.
 

Jeg arbejder intuitivt og transformativt. 

Det bruger jeg i mit arbejde:

Intuitiv sansning - Transformativ coaching - Spirituel livsfilosofi, psykologi og livsprincipper - Bevidst Vejrtrækning - Guide visualiseringer - Geniprocessen - Journalisering - Memory Reconsolidation - Bevidsthedstræning - Praksistræning

​​Det hele starter med at vi tager en uforpligtende samtale omkring hvor du er, de udfordringer du oplever og vigtigst af alt. Det du ønsker.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Kærlige hilsner

Anders Søndergaard

bottom of page