Anders profil 3.png

Jeg arbejder som Bevidsthedstræner og Blindspot Coach. Gennem personlig og spirituel udvikling træner jeg mennesker i at udvikle et bevidst lederskab der frisætter den de er, deres power og deres potentiale. Så de kan udleve deres sande drømme og mål i deres arbejdsliv.

Min Genizone

Min genizone er der hvor jeg hjælper mennesker til at blive mere centreret, bevidste, autentiske, ressourcefulde og kreative, så de mere frisat og powerfuldt udfolder deres sande potentiale, og realisere de drømme og mål der betyder mest i deres arbejds(liv). 

 

Mit speciale

Når jeg arbejder med mennesker, er mit unikke talent og speciale at spotte og forløse og redesigne begrænsende følelser, antagelser, overbevisninger og historier i underbevidstheden, der styrer dine tanker, følelser, adfærd og resultater.

Knivskarp intuition og fornemmelse for deltagernes udfordringer hver især. Det er her jeg oplever at Anders kan noget helt unikt.

 

Anders har et talent for at se bag en facade - se hvad der egentlig foregår i en person, i en bestemt situation. Han er desuden tillidsvækkende på et højt niveau

​At identificere præcis det område hvor deltagernes modstand/frygt ligger er uden tvivl Anders' helt særlige talent, og jeg bliver altid udfordret og får løst op for min modstand gennem Anders undervisning

11 ting du ikke vidste om mig 

Hvem er jeg endelig udover det jeg skriver om på min webside?

Klik på knappen hvis du er nysgerrig, og gerne vil læse om de 11 ting du ikke viste om mig.

Kærlighed til min familie 

Jeg er familiemenneske med stor F. Kærligheden til min kone Elisabeth og mine 3 børn Mathias, Isabella og Andreas er uden tvivl min største kilde til livsglæde, livskvalitet og livsudfoldelse.

 

Det er når jeg er sammen med dem, at jeg tanker op. Det er gennem mine børns spørgsmål om alt mellem himmel og jord, at jeg bliver mindet om hele tiden at stille spørgsmålstegn ved antagelser og overbevisninger, hvis jeg selv er for fastlåst i dem. Når jeg er sammen med dem husker jeg at livet skal leves i nuet med lethed og leg, og at drømme og fantasi altid åbner for nye muligheder.

 

Og det er Elisabeth der gennem hendes kærlige væsen inspirerer og udfordrer mig til at være den bedste jeg kan være, som mand, ægtemand, far og bevidsthedstræner. 

Familiefar%20kopi_edited.jpg

Gennem de sidste 20 år har jeg  passioneret arbejdet med personlig udvikling, high performance psykologi og spiritualitet. Formålet med dette har været at udvikle processer, øvelser og redskaber til at hjælpe andre mennesker med at skabe dyb transformation, så de kan frigøre deres fulde potentiale. 

Uddannelser og træning inden for personlig udvikling, psykologi og spiritualitet

2019-  d.d.   Vision Quest og Bevidsthedstræning, Heinrich Johansen, DK 

2016–2018  Dynamisk Terapeut, Human Education Group, DK

2012-2014   Bevidsthedstræning – Johnny Tempeldal, DK

2009-2011   Bevidsthedstræning, personlig udvikling og high performance, David Neagle, USA

2009-2010   Personlig udvikling, high performance, Brendon Burchard, USA

2006-2007   Life Coach Anthony Robbins Leadership Academy, USA

2006             Kognitiv coach, Progressor, DK

2005-2006   Graduate Anthony Robbins Master University, USA

2004-2005   Professional Certificeret Coach, Axept, DK

2004-            Intern lederuddannelse McDonalds Danmark

2002-2003   NLP Master i terapi og formidling, FuturePace, DK

2001             NLP Practitioner, FuturePace, DK