SÆT DIT SANDE POTENTIALE FRI 

Bliv Practitioner i Bevidst Lederskab

Forestil dig at kunne stoppe op og træde ud af hamsterhjulet. At slukke for autopiloten og tage et grundigt, ærligt kig på, hvad der bremser dig i at forløse dit sande potentiale. 

 

Og forestil dig at gå skridtet videre: at bryde igennem de forhindringer, så du kan være dit naturlige, powerfulde jeg, som lever ægte og uden facade, og som tør at følge og udleve dine drømme.

 

Er du et sted i dit liv, hvor du ønsker gennembrud fra dit inderste til større autencitet, mod og handlekraft?

 

Practitioner programmet i Bevidst Lederskab er stedet, hvor du starter.

 

Og hvad er så Practitioner programmet i Bevidst Lederskab?

Practitioner-programmet er et inspirerende, udfordrende og udviklende miljø, som graver flere spadelængder dybere, end nogen generisk selvhjælpsbog kan. Det er en personlig lærings- og udviklingsproces, hvor du med vilje og motivation, indefra og udefra, når derned, hvor du forstår. Så du kan aktiverer dit skjulte sande potentiale og skabe positive ændringer i dit liv.

 

På holdet er I en mindre gruppe af mennesker, som hver især ønsker at forløse jeres sande potentiale. Som underviser hjælper jeg jer igennem de 9 personlige kompetencer i Bevidst Lederskab med teori, redskaber, øvelser og personlig coaching undervejs. Undervisningen er oplevelsesorienteret, så du kommer til at arbejde ærligt og effektivt med de temaer og områder, som du oplever, begrænser eller fastlåser dig, og hvor du har mest brug for større frihed og nye muligheder.

 

Som deltager vil du opleve at få modet til at skabe de forandringer og muligheder for dig selv, som du ønsker og er i stand til, når du træder ind i din fulde autencitet:

 

 • bryde gennem frygt

 • følge dit hjerte og lytte til din krop

 • stå ved dig selv og sætte grænser

 • sige ja, når du mener ja, og nej, når du mener nej

 • bede om hjælp

 • tage ansvar og skabe nye sunde vaner

 • løse konflikter i relationer

 • træffe store beslutninger og tage handling 

Din vej til Bevidst Lederskab 

Med programmet arbejder du dig igennem de 9 personlige kompetencer i Bevidst Lederskab – de lærer dig, hvad du har brug for, så du kan skabe gennembrud på de vigtigste områder i dit liv. 

 

Kompetence 1: Klar Bevidsthed

Hvordan får jeg en mindfuld tilstand i tanker, følelser og adfærd, så jeg kan skifte autopiloten ud med effektivitet og bedre præstationer?

 

Kompetence 2: Centreret Nærvær

Hvordan udvikler jeg centreret nærvær, så jeg kan blive mere tryg, modig og konstruktiv i udfordrende og udviklende situationer?

 

Kompetence 3: Autentisk Adfærd

Hvordan dropper jeg facaden, så jeg kan udtrykke, den jeg virkeligt er – både sårbarhed og styrker, holdninger og ønsker, grænser og behov – så jeg udlever min naturlige, autentiske power?

 

Kompetence 4: Følelsesmæssig Empowerment

Hvordan udvikler jeg følelsesmæssig robusthed og dybere ro, så jeg undgår at undertrykke mine følelser, men samarbejder med og udtrykker dem? 

 

Kompetence 5: Mental Empowerment

Hvordan kan jeg transformere mine begrænsende, ubevidste antagelser og overbevisninger til mental robusthed, styrket mod og handlekraft?

 

Kompetence 6: Relationel Empowerment

Hvordan afkoder jeg mine egne projektioner og bruger dem konstruktivt til at løse konflikter med mine relationer, styrke dem og samtidig selv vokse? 

 

Kompetence 7: Intuitiv Sansning

Hvordan lytter jeg til min inderste stemme og mit højeste potentiale, når jeg skal træffe beslutninger og prioritere, men også løse udfordringer mere effektivt og opnå mine mål på kreative måder?

 

Kompetence 8: Geni kompetence

Hvordan identificerer og bruger jeg min geni-kompetence, så den er koblet sammen med mit why, og jeg kan skabe en dybere mening og større succes i mit arbejdsliv?

 

Kompetence 9: Kreativ Aktualisering

Hvordan frigør og aktualiserer jeg kreativt potentiale gennem handling, synkronicitet og samarbejde, så jeg kan skabe nye virkeligheder?

 

Hvem er din erfarne underviser? 

 

Andre har allerede været igennem min coaching, kurser og udviklingsforløb. Her er et udpluk af deres oplevelser.

Gennem de seneste 17 år har jeg studeret og arbejdet med personlig udvikling, high performance psykologi og spiritualitet. Jeg er uddannet dynamisk terapeut, professionel coach, life coach og NLP master. Jeg brænder for at finde og udvikle metoder og redskaber, der skaber dyb transformation og frigørelse af dit sande potentiale. Jeg vil give dig muligheden for at skabe det bedst mulige liv for dig selv.

 

Har du brug for at vide mere om mig og min baggrund, kan du finde det her.

 

"For mig har processen været det hele værd, og al indsats har fået fuldt udbytte. Anders er god til hurtigt at finde sagens kerne og udfordre en, men han gør det med et glimt i øjet. Han har været med til at åbne op for mit sande jeg, og har fået mig til at indse, at den retning, jeg arbejdede i, ikke var i overensstemmelse med, hvad jeg stod for.

Gennem forløbet er jeg blevet meget bevidst om, at det er mig, der har kontrol over min hverdag. 
Michael Hansen, Ejerleder

"Jeg fik det absolut bedste frem i mig selv under det forløb, jeg havde sammen med Anders. Og meget mere i denne verden kan man ikke forlange. Man kan tro meget, men da jeg var færdig med forløbet, var min viden om mig selv så stærk, at jeg nu handler så meget stærkere. Som leder, som forretningsmand, som kollega, som ven og som familiemenneske. Jeg kunne ikke have gjort noget bedre for mig selv."
Jesper Bank, leder

“Anders kan noget, som går bag om alle ord. Han formår at nå ind bag lagene i de mennesker, som han arbejder med - ind til et sted, hvor paraderne falder og man kan mærke HVEM, man er og hvad man dybest set brænder for og har at bidrage med. Jeg oplevede at komme i kontakt med styrker i mig, som jeg havde glemt, jeg havde. Og de skal helt sikkert til at bruges aktivt igen. “

Lene Mondrup, HR-Ansvarlig

Og så til alt det praktiske. 

 Pilotholdet har opstart i november 2019 i København

 

Varighed: 9 dage – 3 x 3 dage

  

Dag 1+2: 09.30 – 21-30

Dag 3: 09.00 – 16.30

 

Datoer:

Modul 1: 20-22 november 2019

Modul 2: 9-11 januar 2020

Modul 3: 6-8 februar 2020

 

Maks. 12 deltagere på holdet – først til mølle

 

Din investering er en skarp pilotpris: 5.500,- + moms

Det betyder, at du sparer hele 9000,- danske kroner. Årsagen er simpel: Det er et pilothold. Jeg går på ingen måde på kompromis med kvaliteten, men den erfaring og feedback, du giver mig ved at deltage, er uvurderlig. Som tak, får du det til den bedste pris.

 

Det får du:

 • 9 dages intensiv træning og undervisning (94,5 timer)

 • Undervisningsmaterialer

 • Fuld forplejning: kaffe, the, vand, frokost, frugt, kage og let aftensmad

 • Et tæt, udviklende fællesskab med mig og de andre Practitioners

 

Sted:

Silent Mind Circle

Ved Slusen 30

 2300 København

Mennesker er det vigtigste - også dig selv. 

 

Du må af med dine frustrationer, se bort fra andres forventninger og væk fra livet bag facaden. Så du kan komme til at leve og handle ud fra dit sande potentiale, være ægte i dine relationer og skabe bæredygtig succes for dig selv og andre. Det er den udvikling, Practitioner-programmet hjælper dig til.

 

 

Ansøg ved at udfylde kontaktformularen herunder. Jeg vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt, så vi sammen kan tage en afklarende samtale og finde frem til, om Practitioner-programmet kan give dig det udbytte, du ønsker og har brug for i dit liv. 

 

Du er først tilmeldt, når du har betalt – det sker selvfølgelig, efter vi har afklaret, om forløbet kan hjælpe dig videre. Er du i overvejelsesfasen? Så ansøg gerne – det er uforpligtende. Så tager vi en snak, og du får min vurdering af, om det er noget for dig.

Udfyld kontaktformularen her:

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på pilotholdet til november.

 

 • Black Facebook Icon
 • Black LinkedIn Icon

Anders Søndergaard © 2020   info@anderssondergaard.dk  Tlf. 26 80 13 09