New banner 2.jpg

En-til-en coaching

parløb i Bevidst Lederskab

Adgang til FRED, FRIHED og FLOW

8 ugers en-til-en coaching parløb til dig, der som leder eller selvstændig føler, at du i en kortere eller længere periode har tilsidesat dig selv og dit potentiale i dit arbejds(liv)

Coaching parløbet har afsæt i filosofien, principperne, processerne og redskaberne i Practitioner programmet men skræddersyes din unikke situation personligt og arbejdsmæssigt.

 Udbytte

 • (Gen)skab kontakt til dit ægte jeg og aktiver din autentiske power, så det bliver dit indre ståsted du skaber et meningsfyldt arbejds(liv) ud fra. Et arbejdsliv hvor du trives og udfolder dit potentiale.
   

 • En hverdag hvor du mærker din fulde kraft og handler med større tillid, lethed, leg, glæde, mod og en udviklet evne til at nå dine mest meningsfyldte mål. 

 

 • Energi og handlekraft i dit arbejdsliv. Personlige processer og konkrete værktøjer til at tage oprigtige beslutninger og foretage proaktive handlinger, der giver dig glæde og frihed i dit arbejde og som vil smitte af på kolleger, kunder og dine resultater.

Du og dine relationer er vigtige

Den person, som er tilstede i alle situationer i dit liv, er dig. Når du gør noget godt for dig, kan du skabe positiv forandring omkring dig. Du vil opleve, at dine relationer til familie, kollegaer, samarbejdspartnere osv. bliver styrket, når du arbejder bevidst med forbindelsen til dig selv gennem de 8 uger og (gen)skaber kontakten til dit ægte jeg og aktiver din autentiske power.

Jeg har opnået balance mellem hoved og hjerte

”Det personlige coaching parløb er intens træning med udvidet bevidsthed – især følelsesmæssigt. Processen har gennem afklaring af mine personlige værdier udfordret mine mønstre og overbevisninger og for alvor givet mig indsigt i og følelse af, hvad der skaber netop den balance og glæde, der er vigtigt for mig i mit liv. Jeg har opnået balance mellem hoved og hjerte. At have nået min overordnede målsætning tilskriver jeg konceptets unikke kombinationen af den daglige, bevidste træning, visualiseringen og sparringen med Anders. Processen har givet begreber som optimering og frigørelse af potentiale og ressourcer en ny og dybere mening for mig.
Jeg vil varmt anbefale det personlige coaching parløb til enhver leder der ønsker at skabe balance mellem hoved og hjerte og dermed opnå et bedre lederskab af sig selv.”
HR Ansvarlig

Prøv at reflektere over dine svar på fire udsagn

Det, der bliver muligt, når jeg kommer fra mit hjerte i stedet for min frygt, det er…

Når jeg følger det, der er sandt for mig, så…

Det, der bliver muligt, når jeg tager det fulde ansvar for at være den, der skaber mit liv, det er…

Det, der bliver muligt, når jeg agerer med integritet overfor den, jeg ønsker at være, det er…

Forestil dig at gøre det til virkelighed

Helt konkret øger din bevidsthed og udvikler dine indre ressourcer, så du faktisk begynder at udleve svarene og skaber resultaterne fysisk i dit liv og arbejde. Hvad kunne så være muligt? 

Den positive effekt er et langt større personligt og mentalt

overskud, større glæde og, men ikke mindst, handling

"Anders – du skal have tusind tak for din fantastisk dejlige, åbne og positive måde at være på. Du er enorm god til, lynhurtigt, at skabe tryghed og tillid. Du skal også have en stor tak for, at du, med dine egenskaber og dine processer, har lært mig at slippe kontrollen og være tro mod mig selv i mine tanker, følelser og handlinger. Den positive effekt er et langt større personligt og mentalt overskud, større glæde og, men ikke mindst, handling. Der er kommet en dejlig positiv udvikling i mit liv – både arbejdsmæssigt og privat. Fantastisk proces og arbejde, som jeg varmt vil anbefale alle at prøve, som ønsker det optimale, personligt som arbejdsmæssigt.”

Leder

Sådan udvikler du et Bevidst Lederskab i coaching parløbet

Hvordan er coaching parløbet? 

Forløbet er struktureret som et intensivt parløb præsenteret i 3 logiske og praktiske transformative coaching moduler, inklusiv daglig meditation og visualisering, proaktiv praksis og proaktive handlinger der sikre holdbarheden af dit nye lederskab. Din autentiske gennemslagskraft og evne til at lede dig selv indefra og ud bliver en del af din tænkning, dine handlinger og resultater, der omsættes til en unik return of investment for dig selv og din virksomhed. 

Hvordan er stemningen?

Coaching og sparring foregår i en stemning af gensidig respekt, fortrolighed og tillid og en commitment til at skabe den positive bæredygtige udvikling du ønsker. 

Hvordan foregår forløbet? 

Dine resultater skabes af din adfærd, som igen er et resultat af din tænkning og niveau af bevidsthed. Vi analysere og klarlægge de mentale og følelsesmæssige mønstre som bremser dig i at opnå optimale resultater og vi spotter de blindspots i dit lederskab af dig selv som rummer det potentiale der kan bringe dig op på dit næste niveau.

Hvad er tanken bag? 

Som mennesker eksisterer vi indenfor mentale konstruktioner og reaktivt materiale bestående af fastlåste beslutninger, historier og følelser i underbevidstheden. Det styrer, hvordan vi oplever den situation, vi står i, samt vores adfærd og handlinger. Med Bevidst Lederskab kan vi gøre os fri af de bånd, der begrænser os i at leve det liv, vi ønsker. 

Hvad kan du få ud af det?

Det giver dig en helt ny adgang til indre tilstande af kærlighed, fred, frihed og flow. Herfra vil du løse dine temaer og omsætte din indre udvikling til proaktive handlinger, der gør en markant positiv forskel i dit arbejde og i dit personlige liv.

Ved at gennemføre 8-ugers coaching parløb og de personlige processer vil du opleve: 

 • Øget selvkærlighed og selvværd

 • Større frihed til at udtrykke hele dig

 • Dybere indre tilstande af fred og ro

 • Større mental og følelsesmæssig frihed

 • Øget spirituel flow, hvor du evner at være med virkeligheden, som den er

 • Dybere centrering og nærvær i krop, sind og sjæl

 • Øget indre styrke, fokus, mod og målrettethed

 • Bedre kontakt til din intuition og evne til at handle på den

 • Bedre kontakt til din iboende visdom og kreativitet og handle på den

 • Øget handlekraft på at udfolde dit uforløste potentiale og udleve dine drømme

 • Mere ærlighed og autenticitet i dine relationer og kommunikation

 • Hverdage med mere energi, tillid, lethed, glæde og mening

 • Bedre og bæredygtige resultater i dit arbejde og dit personlige liv

Jeg kan kun anbefale Anders og forløbet til dig som ønsker at prøve en “helt ny måde” at blive coachet på og gå fra tanke til handling

“Mit samarbejde med Anders skete på baggrund af en opfordring fra en god bekendt, som selv havde haft stor glæde af coaching parløbet. Jeg var på forkant en lille smule skeptisk, da jeg så forløbet som “blot en anden måde at lave coaching på”.
Jeg har oplevet at blive udfordret på mine værdier og målsætninger som aldrig før. Og selv med min, til tider, meget resultatorienteret tilgang til livet, har jeg oplevet, at mit liv i forhold til prioriteringer og mål, på det nærmeste er blevet radikalt ændret.
Konceptets kombination af teori, undervisning, sparring, og træning, lagt sammen med Anders´s evne til at udfordre en på ens personlige lederskab gør af forløbet adskiller sig markant fra hvad jeg tidligere har oplevet både i indhold og effekt i resultater. Jeg kan kun anbefale Anders og forløbet til dig som ønsker at prøve en “helt ny måde” at blive coachet på og gå fra tanke til handling”.

Selvstændig

 Og så til alt det praktiske

Varighed: 8 uger ( planlægges ud fra din kalender for optimal udbytte ) 
  

Coaching moduler
Dato og tidspunkt for coaching moduler aftales med dig
Modul 1: Dit ægte fundament ( ved opstart af coaching parløb ) 
M
odul 2: Din ægte transformation ( cirka 3 uger inde i coaching parløb ) 
Modul 3: Din ægte og attraktive fremtid ( ved afslutning af coaching parløb ) 

 
Din investering er en skarp kampagnepris: 8.500,- + moms
 
Det får du:
8-ugers en-til-en coachingparløb med Anders som din committede coaching partner.
3 x transformative coaching moduler a 4 timer
Undervisning- og træningsmateriale i Bevidst Lederskab
Løbende online coaching og sparring gennem de 8 uger
Ugentlig sparring og feedback på træningsopgaver i Bevidst Lederskab 

 
​Sted:
3 x transformative coaching moduler afholdes fysisk i Svendborg ( Der kan indgås aftale om at lave dem online )

Jeg kunne ikke gøre noget bedre for mig selv

“Jeg fik det absolut bedste frem hos mig selv, i det forløb jeg havde sammen med Anders. Og meget mere i denne verden kan man ikke forlange. Man kan tro meget men da jeg var færdig med coaching parløbet, var mit vidne om mig selv så stærk, at jeg nu handler så meget stærkere. Som leder, som forretningsmand, som kollega, som ven og som familiemenneske. Jeg kunne ikke gøre noget bedre for mig selv”.

Leder

Book en gratis uforpligtende samtale 

Jeg vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt, så vi sammen kan tage en afklarende samtale og finde frem til, om det 8-ugers coaching parløb i Bevidst Lederskab kan give dig det udbytte, du ønsker og har brug for i dit liv og arbejde. 

 

Er du i overvejelsesfasen? Så book gerne en samtale – det er uforpligtende. Så tager vi en snak, og du får min vurdering af, om det er noget for dig. 

Udfyld kontaktformularen her:

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til coaching parløbet, og til at opleve den positive effekt det vil skabe i dit liv når du sætter dig selv fri til at være den du er, og fri til at handle på dine drømme. Kh Anders

 • Black Facebook Icon
 • Black LinkedIn Icon

Anders Søndergaard © 2020   info@anderssondergaard.dk  Tlf. 26 80 13 09