Book en afklarende samtale? 

Heading 2

Andre har allerede været igennem personlig coaching med mig.

Her er et udpluk af deres oplevelser 

"For mig har processen været det hele værd, og al indsats har fået fuldt udbytte. Anders er god til hurtigt at finde sagens kerne og udfordre en, men han gør det med et glimt i øjet. Han har været med til at åbne op for mit sande jeg, og har fået mig til at indse, at den retning, jeg arbejdede i, ikke var i overensstemmelse med, hvad jeg stod for.

Gennem forløbet er jeg blevet meget bevidst om, at det er mig, der har kontrol over min hverdag. 
Michael Hansen, Ejerleder

‚Äč

”Det personlige coaching parløb er intens træning med udvidet bevidsthed – især følelsesmæssigt. Processen har gennem afklaring af mine personlige værdier udfordret mine mønstre og overbevisninger og for alvor givet mig indsigt i og følelse af, hvad der skaber netop den balance og glæde, der er vigtigt for mig i mit liv. Jeg har opnået balance mellem hoved og hjerte.
At have nået min overordnede målsætning tilskriver jeg konceptets unikke kombinationen af den daglige, bevidste træning, visualiseringen og sparringen med Anders. Processen har givet begreber som optimering og frigørelse af potentiale og ressourcer en ny og dybere mening for mig.

Jeg vil varmt anbefale det personlige coaching parløb til enhver leder der ønsker at skabe balance mellem hoved og hjerte og dermed opnå et bedre lederskab af sig selv.”

HR Chef

Heading 2

Book en afklarende samtale? 

Mennesker er det vigtigste - også dig selv

Heading 2

Book en afklarende samtale? 

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Anders Søndergaard © 2019   info@anderssondergaard.dk  Tlf. 26 80 13 09