New banner 2.jpg

Adgang til FRED, FRIHED og FLOW

DEN TRANSFORMATIVE SAMTALE

Den Transformative Samtale leder dig frem til dit ægte jeg og aktiverer din autentiske power så du kan skabe positive forandringer i den situation du står i.

Er du på udkig efter hjælp til at  

  • Træffe den mest autentiske beslutning i den situation du står i

  • ​Gå fra at føle dig frustreret og fastlåst, til frisat og fuld af inspiration til at handle på dine mest autentiske mål og drømme

  • ​Turde være fuldt og helt dig selv. At vise og udtrykke din følelsesmæssige side, din intellektuelle, din intuitive og din spirituelle side

Sæt dig selv fri 

Den Transformative Samtale hjælper dig til at sætte dig selv mere fri til at leve, arbejde og skabe bæredygtige resultater. Du vil mærke din fulde kraft og handle med større energi, tillid, lethed, leg, glæde, mod og en udviklet evne til at skabe den positive forandring du ønsker. 

I løbet af ca. 1,5 time var Anders i stand til, at få mig selv til at indse alle mine mentale blokeringer, hvorefter jeg selv kunne besvare mit ellers lidt svære spørgsmål - det var en fantastisk opløftende oplevelse.

”Jeg stod i en situation på mit job, hvor jeg skulle træffe en stor beslutning, som jeg desværre ikke rigtig kunne drøfte med mine kollegaer. Jeg så et opslag fra Anders Søndergaard vedr. den transformative samtale, og tænkte, at det måske kunne være en løsning for netop mig.

Normalt har jeg ikke den store tiltro til disse coachingsessions, men jeg må sige, at Anders tog fusen på mig. Anders har en evne til at få èn selv til, at svare på alle spørgsmålene. Dvs. at inderst inde ved vi jo kun selv, hvilke hindringer der ligger i vejen for os, det er som regel ting, der skal graves længe efter, hvis en coach skal kunne finde svaret for os - dvs. at det kræver mange timers arbejde for både coach og klient.

I løbet af ca. 1,5 time var Anders dog i stand til, at få mig selv til at indse alle mine mentale blokeringer, hvorefter jeg selv kunne besvare mit ellers lidt svære spørgsmål - det var en fantastisk opløftende oplevelse.

Jeg havde faktisk aldrig troet, at man kunne grave så dybt og få så mange svar på så kort tid. En stor oplevelse, og det vil bestemt ikke være sidste gang, at jeg benytte mig af den transformative samtale.
 
Af hjertet tak for hjælpen.
Bedste hilsner
Rie Jakobsen, Partner

Prøv at reflektere over dine svar på fire udsagn

Det, der bliver muligt, når jeg kommer fra mit hjerte i stedet for min frygt, det er …

Når jeg følger det, der er sandt for mig, så…

Det, der bliver muligt, når jeg tager det fulde ansvar for at være den, der skaber mit liv, det er…

Det, der bliver muligt, når jeg agerer med integritet overfor den, jeg ønsker at være, det er…

Forestil dig at gøre det til virkelighed

Helt konkret øger din bevidsthed og udvikler dine indre ressourcer, så du faktisk begynder at udleve svarene og skaber resultaterne fysisk i dit liv og arbejde. Hvad kunne så være muligt? 

Anders hjalp mig med at forstå og forløse en blokering i mit liv og min adfærd

”Den Transformative Samtale er en unik metode, som nænsomt bevæger dig uden om dine normale mentale tanker og forklaringer og direkte hen til roden af problemets oprindelse. Anders hjalp mig med at forstå og forløse en blokering i mit liv og min adfærd, så jeg kan trække vejret mere frit, tage ansvar for at skabe det jeg føler mig kaldet til, og tage inspireret handling”

Lone, Forfatter, fotograf, foredragsholder

Book en Transformativ Samtale herunder

Jeg inviterer dig til at investere 90 minutter i dig selv og en dyb meningsfuld samtale, der vil gøre en forskel og frembringe positive forandringer. 

Pris: 750,- + moms

Du kan vælge mellem en personlig session med mig i Svendborg eller på telefon.

Spørg efter en samtale ved at udfylde kontaktformularen. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har brug for svar på spørgsmål, inden du bestemmer dig. Jeg vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan aftale en tid til din transformative samtale, og du kan handle autentisk ud fra dit hjerte i den situation, du står i.

Jeg glæder mig til at have en Transformativ Samtale med dig og til at opleve den positive effekt det vil skabe når samtalen hjælper dig til at sætte dig selv mere fri til at være den du er, og fri til at handle ud fra dit ægte jeg. Kh Anders

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Anders Søndergaard © 2020   info@anderssondergaard.dk  Tlf. 26 80 13 09