Bevidst Lederskab

DEN TRANSFORMATIVE SAMTALE

Vær dig selv og skab bæredygtig succes

Den Transformative Samtale

 

Den Transformative Samtale er en metode, jeg har udviklet til at hjælpe mennesker med at være ægte og tro imod sig selv, så de kan forløse deres fulde potentiale i deres arbejdsliv. 

 

Metoden kombinerer de bedste elementer, jeg har erfaret fra coaching og terapi, og bygger på den filosofi og forskning, der viser, at når vi mennesker er ægte og tro imod os selv, så frembringer det glæde, ro, positiv energi, flow, kreativitet, inspiration, mod og handlekraft. 

 

Kort sagt så vil du gennem den Transformative Samtale OPLEVE og FØLE svaret på nedenstående spørgsmål.

 

Hvordan løser jeg den situation, jeg står i, når jeg er i en optimal tilstand af bevidsthed, autenticitet, ressourcer og kreativitet? 

”Den Transformative Samtale er en meget anderledes form for samtale, som virker super godt, fordi den er struktureret og hjælper til at komme hele vejen rundt om problemstillingen. Den Tranformative Samtale fik mig til at gå ud ad nogle andre veje og tænke tanker, der var større og mærke følelser, der var dybere. Kan varmt anbefales.”

Bettina Høeg, erhvervspsykolog

Det Transformative Samtale format 

1 x 90 minutters Transformativ Samtale Session 
(Du kan vælge mellem en personlig session med mig i Svendborg eller på telefon)

 

Investering

750 kr 

Vil du gerne skabe en positiv forandring i dit arbejdsliv, og syntes du, det er værdifuldt at være dig selv og være tro imod dig selv. 

 

Så vil jeg invitere dig til at investere 90 minutter i dig selv og en dyb meningsfuld samtale, der vil gøre en forskel og frembringe positive forandringer.

 

Jeg vil glæde mig til at møde dig

 

Gode tanker

 

Anders Søndergaard

 

Ønsker du at booke en Transformativ Samtale Session eller har du spørgsmål, du ønsker at få besvaret, så udfylder og sender du nedenstående kontaktform, og jeg vender tilbage til dig snarest muligt.

Din Situation

Du har brug for coaching til at løse en personlig udfordring, eller komme videre med at virkeliggøre et projekt, et mål eller en drøm i dit arbejdsliv.

Dit udbytte

Gennem de 6 faser i samtalen vil du opleve at komme i kontakt med:

 

Udvidet bevidsthed
Kontakt med ny bevidsthed, indsigt og erkendelse af blindspots, nye perspektiver og muligheder.

 

Større autenticitet 
Kontakt med din essens, dit hjerte og motivation til at være dig selv og være tro imod dig selv.

 

Positive ressourcer
Kontakt til positive og stærke mentale og følelsesmæssige ressourcer, der gør dig mere ressourcestærk.

 

Styrket kreativitet
Kontakt til kreative inspirationer, tanker, ideer og løsninger der kan hjælpe dig i processen med at løse din udfordring eller virkeliggøre dit projekt, dit mål, din drøm.

 

Inspireret handling

Kontakt til Indre commitment og inspiration til konkret(e) autentiske handling(er) der øger motivation, mod og handlekraft og hjælper dig i processen med at løse din udfordring eller virkeliggøre dit projekt, dit mål, din drøm.

Den Transformative Samtale var for mig et både kraftfuldt og rørende møde med min egen inderste passion, min indre kernes kvaliteter og også de dele af mig, der har stået i vejen for at LEVE og handle i overensstemmelse med mine dybeste ønsker. Det, at SE/SANSE alle de forskellige aspekter, er en kæmpe gave, som var netop det brændstof, der skulle til, for at jeg kunne tage DET nye skridt, som før stod i vejen for mig. Jeg forundres over, hvor effektiv en proces Den Transformerende Samtale er. Den gave kan jeg kun anbefale andre at give en chance, f.eks. når "man" står i en situation, der synes lidt fastlåst.”

Lise-Lotte Ottosen, Proceskonsulent

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Anders Søndergaard © 2019   info@anderssondergaard.dk  Tlf. 26 80 13 09