top of page
Ocean

DRØM TIL VIRKELIGHED EKSKLUSIVE

Forestil dig at kunne stoppe op og træde ud af hamsterhjulet. At slukke for autopiloten og  tage et grundigt, ærligt kig på, hvad der bremser dig i at forløse dit sande potentiale. 

 

Og forestil dig at gå skridtet videre: at bryde igennem de forhindringer, så du kan være dit naturlige, powerfulde jeg, som lever ægte og uden facade, og som tør at følge og udleve dine sande drømme.

 

Er du et sted i dit arbejdsliv, hvor du ønsker gennembrud fra dit inderste til at arbejde ud fra din autentiske kerne, og slippe dit højeste kreative potentiale løs i dit arbejdsliv?

 

Så er Drøm til Virkelighed Eksklusive stedet hvor du starter.

 

DTV Eksklusive er dig og mig, i et meget koncentreret og fokuseret 3 måneders individuelt forløb. Et ideelt format og parløb hvis du er en ambitiøs leder, selvstændig, specialist, konsulent eller coach der ønsker at udvikle dit personlige lederskab, og udleve dine sande drømme, talenter og potentialer i dit arbejdsliv.

 

Du vil finde ind til din autentiske kerne og opdage din intuitive intelligens. Jeg vil træne og coache dig i hvordan du omsætter dette til en autentisk adfærd der frisætter og forløser din personlige power. Du bliver mere intuitiv, autentisk og kreativ skabende. 

 

Vi går i dybden med de temaer der er de vigtigste for dig, og som rummer stor energi, kraft og potentiale når de forløses. Det er en dyb personlig lærings- og udviklingsproces, hvor du med vilje og motivation, indefra og udefra, når derned, hvor du forstår. Så du kan aktiverer dit skjulte sande potentiale og skabe positive ændringer i dit liv og arbejde.

 

Gennem vores forløb vil du: 

 

FINDE DYB MENING OG FORMÅL I DINE SANDE DRØMME 

Opdag og begynd at udlev dine sande drømme for dit arbejdsliv. Det der vil betyde mest for dig at se, gøre eller opleve i dit arbejdsliv før det er for sent. 

 

TRANSFOMER DIN PERSONLIGE VERDEN 

Oplev coaching og personlige processer der producere et indre mentalt skifte fra begrænsning til frihed. Det åbner for afgang til nye måder at tænke, føle og handle på der frisætter dit fulde potentiale.

 

SLIPPPE DIN SANDE PERSONLIGE POWER FRI VED AT VÆRE DIG SELV 

Oplev hvordan du skaber en hverdag personligt og professionelt med større kærlighed, mening, glæde, frihed, nærvær, ro og power gennem en autentisk adfærd 

 

BRYDE GENNEM FRYGT TIL FRIHED 

Opdag og opløs de ubevidste skjulte kerneantagelser, der skaber frygt og holder dig tilbage. Det skaber gennembrud og sætter dig fri til at agere fra et nyt sted af ubegrænsede muligheder. 

 

BRINGE DIT HØJESTE KREATIVE POTENTIALE I SPIL 

Oplev kraften i at følge din intuition, og leve og arbejde i overensstemmelse med dine sande drømme, hvor du ikke er defineret eller styret af din fortid, omstændigheder eller begrænsninger, men ved at redefinere dig selv og være et udtryk for den fremtid du ønsker at skabe i dine tanker, følelser, ord og handlinger. 

 

SKABE OPLEVELSER OG RESULTATER DU IKKE HAR SKABT FØR 

Træn ny praksis der ændrer dit liv. Du træner ny adfærd og vaner, der sammen med nye proaktive handlinger producere oplevelser og resultater du ikke har skabt før. Det skifter din identitet og redefinere hvad der er muligt for dig. Det der før opleves som umuligt bliver muligt.

DTV Eksklusive parløbet er intens træning med udvidet bevidsthed – især følelsesmæssigt. Processen har gennem afklaring af mine personlige værdier udfordret mine mønstre og overbevisninger og for alvor givet mig indsigt i og følelse af, hvad der skaber netop den balance og glæde, der er vigtigt for mig i mit liv. Jeg har opnået balance mellem hoved og hjerte.
At have nået min overordnede målsætning tilskriver jeg konceptets unikke kombinationen af den daglige, bevidste træning, visualiseringen og sparringen med Anders. Processen har givet begreber som optimering og frigørelse af potentiale og ressourcer en ny og dybere mening for mig.

Jeg vil varmt anbefale DTV Eksklusive parløbet til enhver leder der ønsker at skabe balance mellem hoved og hjerte og dermed opnå et bedre lederskab af sig selv.”

HR Ansvarlig

Anders – du skal have tusind tak for din fantastisk dejlige, åbne og positive måde at være på. Du er enorm god til, lynhurtigt, at skabe tryghed og tillid. Du skal også have en stor tak for, at du, med dine egenskaber og dine processer, har lært mig at slippe kontrollen og være tro mod mig selv i mine tanker, følelser og handlinger. Den positive effekt er et langt større personligt og mentalt overskud, større glæde og, men ikke mindst, handling. Der er kommet en dejlig positiv udvikling i mit liv – både arbejdsmæssigt og privat. Fantastisk proces og arbejde, som jeg varmt vil anbefale alle at prøve, som ønsker det optimale, personligt som arbejdsmæssigt.”

Leder

Mennesker er det vigtigste – også dig selv

Du må af med dine frustrationer, se bort fra andres forventninger og væk fra livet bag facaden. Så du kan komme til at leve og handle ud fra dit sande potentiale, være ægte i dine relationer og skabe naturlig succes for dig selv og andre. Det er den udvikling, DTV Eksklusive hjælper dig til.

 

Det hele starter med at vi tager en uforpligtende samtale sammen omkring hvor du er, de udfordringer du oplever og vigtigst af alt. Det du ønsker.

 

Udfyld kontaktformularen herunder. Jeg vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt, så vi sammen kan tage en uforpligtende afklarende samtale. 

 

Jeg glæder mig til at tale med dig.

 

Kærlige hilsner

Anders Søndergaard

BOOK DIN SAMTALE MED MIG HER

Tak for din booking af en samtale. Jeg vender hurtigt tilbage til dig

Mit samarbejde med Anders skete på baggrund af en opfordring fra en god bekendt, som selv havde haft stor glæde af DTV Eksklusive parløbet. Jeg var på forkant en lille smule skeptisk, da jeg så forløbet som “blot en anden måde at lave coaching på”.

 

Jeg har oplevet at blive udfordret på mine værdier og målsætninger som aldrig før. Og selv med min, til tider, meget resultatorienteret tilgang til livet, har jeg oplevet, at på blot ca. 3 måneder, er mit liv i forhold til prioriteringer og mål, på det nærmeste blevet radikalt ændret.

 

Konceptets kombination af teori, undervisning, sparring, og træning, lagt sammen med Anders´ evne til at udfordre en på ens personlige lederskab gør, at forløbet adskiller sig markant fra, hvad jeg tidligere har oplevet både i indhold og effekt i resultater. 

 

Jeg kan kun anbefale Anders og forløbet til dig som ønsker at prøve en “helt ny måde” at blive coached på og gå fra tanke til handling”.

Selvstændig konsulent

“Jeg fik det absolut bedste frem hos mig selv i det DTV Eksklusive parløb, jeg havde sammen med Anders. Og meget mere i denne verden kan man ikke forlange. Man kan tro meget, men da jeg var færdig med DTV Eksklusive parløbet, var min viden om mig selv så stærk, at jeg nu handler så meget stærkere. Som leder, som forretningsmand, som kollega, som ven og som familiemenneske. Jeg kunne ikke gøre noget bedre for mig selv”.

Leder

bottom of page