Foredrag med Anders Søndergaard
ÆGTE  
Fra autopilot til autentisk styrke og bæredygtig succes
København 26. juni kl. 19.00-21.00
ÆGTE  
Fra autopilot til autentisk styrke og bæredygtig succes

Kører du på autopilot? Får du ikke handlet på din passion og dine drømme? Holder du dig selv tilbage, fordi du er bange for, hvordan andre vil reagere? Undlader du at konfrontere andre med dine sande ønsker, behov og grænser? 

At være ægte betyder, at du siger JA, når du mener JA, og NEJ, når du mener NEJ - at du fortæller og viser, hvem du i bund og grund er i stedet for at sætte en facade op.

 

Når du oplever en sammenhæng mellem den du er i din essens, dine følelser, tanker og sanser, og det du udtrykker i din adfærd, så skaber du autentisk styrke. Det er i din autentiske styrke, at positive følelser af f.eks. fred, glæde, frihed, flow og gennemslagskraft opstår. Det er den styrke og disse følelser, der kultiveres i os, når vi er ægte. Det er her, du oplever selv at være allermest kraftfuld, og hvor andre oplever dig allermest kraftfuld.  
 

Anders Søndergaard vil i dette foredrag fortælle om, hvad det vil sige at være autentisk og bevidst leve, arbejde og lede ud fra sin essens og autentiske styrke.

Han vil også komme ind på, hvad forskningen og psykologien siger om betydningen af at være ægte i stedet for at være på autopilot, og hvilken afgørende positiv betydning det kan have for dig personligt og professionelt. 

Du vil under foredraget opleve nogle korte bevidstgørende øvelser og en visualisering, der fører dig ind til din essens, så du kan opdage de områder, hvor du har kørt på autopilot, og hvor du derfor ikke helt har fået udtrykt det, der er dit autentiske jeg. Gennem visualiseringen vil du komme i kontakt med iboende positive ressourcer i dig og skabe klarhed på det, du har brug for at gøre nu for at udtrykke mere af dit autentiske jeg og skabe bæredygtig succes.

 

Du går fra foredraget med ny selvindsigt, samt inspiration og redskaber til at blive mere ægte, samt tage handling på de områder i dit arbejds(liv), hvor det vil betyde mest for dig at skabe en autentisk positiv forandring. 

Der er kun 30 pladser til foredraget. 

Praktisk information:


Pris:150 kr.


Dato: Onsdag 26. juni kl. 19.00 -21.00


Sted: Silent Mind Circles, Ved Slusen 21, 2300 København

”Efter igen at have mødt Anders og hørt hans seneste foredrag ÆGTE, er jeg ikke i tvivl om Anders’ fantastiske evne til at inspirere, motivere og skabe handling, der i den grad leder til store resultater både personligt og i arbejdslivet.”
Matias Engel, Worldwide bunker supplier

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Anders Søndergaard © 2020   info@anderssondergaard.dk  Tlf. 26 80 13 09