top of page
Frisat%2520topbillede%2520_edited_edited.jpg
Green back nfade.png

FRISAT Program

Green back nfade.png

Holdstart: 17 september 2021

Oplev en livsforvandlende personlig og spirituel udvikling. Du kommer til at træde ind i din fulde autenticitet og sætte dit ægte powerfulde jeg fri til at udleve dit sande potentiale.

 

FRISAT programmet er for dig, der vil redefinere, hvad der er muligt for dig. Du ønsker at skabe gennembrud på de områder, der betyder mest i dit liv. Du ønsker at skabe en hverdag, hvor du lever og arbejder mere autentisk, frit og kreativt skabende. Kort sagt: Du vil skabe et liv, du elsker at leve.

 

Det kommer du til i FRISAT programmet ved at arbejde med to fokuspunkter:

 

 • Autenticitet: Den måde, hvorpå du er tilstede i livet med dit naturlige powerfulde jeg, der lever ægte og uden facade, i overensstemmelse med din sande identitet og dine værdier.
   

 • Bevidst Aktualisering: Den proces, hvor du skaber noget, der ikke tidligere har eksisteret i dit liv. Du bruger din intuition, din superbevidsthed og dit kreative geni til at omsætte dine intentioner, potentialer og drømme til virkelighed i dit liv.

 

 

Hold 1: Opstart 17. September 2021

Hold 2: Opstart 4. februar 2022

Varighed: 2x3 dages livemoduler + 2x3 timers online træningssessioner på zoom 

Sted: Svendborg

Underviser: Anders Søndergaard (link)

Investering: 5.997 kr. ekskl. moms

Mulighed for at ansøge om FRISAT Scholarship: 

 

Er det for dig?

Tidligere deltagere anbefaler det, f.eks. hvis:
 

 • Det går godt i dit arbejds(liv), men der mangler noget.

 • Der er noget, du rigtig gerne vil, men du tør ikke, eller du ved ikke, hvordan du skal gribe det an.

 • Du har et ønske om at udvikle dig selv, din karriere eller virksomhed til næste niveau.

Du kan starte dit vendepunkt med FRISAT

Forestil dig at stoppe op og træde ud af den situation, du befinder dig i. At slukke for autopiloten og lægge det anstrengende smil fra dig. At tage et grundigt, ærligt kig på, hvad der bremser dig i at forløse dit sande potentiale.

 

Forestil dig at gå skridtet videre: at bryde igennem forhindringerne, så du kan være dit naturlige, powerfulde jeg, som lever ægte og uden facade, og som tør at følge og udleve dine drømme.

 

Er du et sted i dit liv, hvor du ønsker at opleve et gennembrud fra dit inderste til større autenticitet, mod og handlekraft. 

 

Så er FRISAT programmet stedet, hvor du starter.

Udbytte: Bliv autentisk, fri og kreativ skabende i dit liv 

 

Gennem FRISAT programmet bliver du bevidst om, hvad der stopper dig i dit liv. Du bevidstgør og frisætter fastlåste antagelser, historier og adfærd. På den måde opdager du nye muligheder i dit liv - muligheder som har afsæt i den fremtid, du er committed til at skabe i dit liv, så du kan forløse dit sande potentiale. Du får

 

 • Mod til at stå ved dig selv, din power og dit potentiale

 • Dybere centrering og nærvær i krop, sind og sjæl

 • Større mental og følelsesmæssig frihed og styrke 

 • Mere ærlighed og autenticitet i dine relationer og kommunikation

 • Et arbejdsliv med mere energi, tillid, lethed, glæde og mening 

 • Større handlekraft og bedre resultater

 

Undervisningen er oplevelsesorienteret, så du kommer til at arbejde ærligt og effektivt med de temaer og områder, som du oplever, begrænser eller fastlåser dig. De områder, hvor du har mest brug for større frihed og nye muligheder.

 

Som deltager vil du opleve at få modet til at skabe de forandringer og muligheder for dig selv, som du ønsker. Det er du i stand til, når du træder ind i din fulde autenticitet, sætter dit sande powerfulde jeg fri og udlever dit sande potentiale.

 

Andre har allerede været igennem min coaching, kurser og udviklingsforløb 

 

”Forløbet har givet mig energi og handlekraft i mit arbejdsliv. Det har givet mig konkrete værktøjer til at tage oprigtige beslutninger, der giver mig glæde og frihed i mit arbejde, og det smitter af på kolleger, kunder og samarbejdspartnere.”

Diana Roed, Selvstændig, Hesteinstruktør

 

”Forløbet har givet mig en dybere kontakt til mig selv og mine nære relationer. Det har givet mig en højere grad af taknemmelighed og åbnet mine øjne for, hvor jeg kunne skrue op for min autenticitet i mit liv generelt og i min virksomhed. Mange områder af mit liv har nydt godt af den proces, som forløbet har sat i gang, og jeg oplever, at jeg er klædt på til at fortsætte den positive forandring. Jeg er især meget begejstret for kombinationen af det indre arbejde, den daglige praksis og de proaktive handlinger, som giver liv til de forandringer, jeg ønsker at skabe.”

Ellen Elsnab, Trusted advisor, storyteller og big picture thinker

 

”Forløbet har hjulpet mig til en mere ægte, autentisk væremåde, både i forbindelse med private- og arbejdsmæssige relationer. Forløbet har åbnet for en masse muligheder og givet mig mod på at handle på mine idéer og turde tænke dem større. Jeg har fået et dybere, mere indholdsrigt og autentisk forhold til mennesker omkring mig og oplever generelt større integritet og åbenhed i mit liv.”

Frederikke Sofie Hansen, Hesteinstruktør og psykomotorisk terapeut

 

“Anders kan noget, som går bag om alle ord. Han formår at nå ind bag lagene i de mennesker, som han arbejder med - ind til et sted, hvor paraderne falder, og man kan mærke HVEM, man er, og hvad man dybest set brænder for og har at bidrage med. Jeg oplevede at komme i kontakt med styrker i mig, som jeg havde glemt, jeg havde. Og de skal helt sikkert til at bruges aktivt igen.“

Lene Mondrup, HR-Ansvarlig

En ny hverdag, hvor HELE dig er med, i det du laver

Mens du gennemfører FRISAT programmet, bliver dit liv din træningsbane, hvor du løbende træner og integrerer det, du lærer. Du vil opleve en ny hverdag, hvor du lever mere frisat og powerfuldt og arbejder fra hjertet, handler på dine drømme og mål og skaber bedre resultater.

Din proces til at leve FRISAT

 
I FRISAT programmet arbejder vi med afsæt i 2 grundlæggende livsprincipper:

 • Der er ikke noget, du skal være, gøre eller have, for at du er OK

 • Du er den største kreative kraft i dit liv. 

Med det afsæt vil du gennem forløbet træne og udvikle nedenstående kompetencer ud fra to parametre: din kapacitet (hvor meget du kan) og kompetence (hvor godt du kan). De lærer dig, hvad du har brug for, så du kan skabe gennembrud på de vigtigste områder i dit liv:

 

Bevidsthed

Hvordan får jeg en mindfuld tilstand i tanker, følelser og adfærd, så jeg kan skifte autopiloten ud med effektivitet og bedre præstationer?

 

Centreret flow

Hvordan udvikler jeg centreret flow, så jeg kan blive mere tryg, modig og konstruktiv i udfordrende og udviklende situationer?

 

Autentisk adfærd

Hvordan dropper jeg facaden, så jeg kan udtrykke, den jeg virkeligt er – både sårbarhed og styrker, holdninger og ønsker, grænser og behov – så jeg udlever min naturlige, autentiske power?

 

Følelsesmæssig empowerment

Hvordan udvikler jeg følelsesmæssig robusthed og dybere ro, så jeg undgår at undertrykke mine følelser, men samarbejder med og udtrykker dem? 

 

Mental empowerment

Hvordan kan jeg transformere mine begrænsende, ubevidste antagelser og overbevisninger til mental robusthed, styrket mod og handlekraft?

 

Intuitiv sansning

Hvordan lytter jeg til min inderste stemme og mit højeste potentiale, når jeg skal træffe beslutninger og prioritere, men også løse udfordringer mere effektivt og opnå mine mål på kreative måder?

 

Geni kompetence

Hvordan identificerer og bruger jeg min geni-kompetence, så den er koblet sammen med mit why, og jeg kan skabe en dybere mening og større succes i mit arbejdsliv?

 

Bevidst aktualisering

Hvordan frigør og aktualiserer jeg kreativt potentiale gennem handling, synkronicitet og samarbejde, så jeg kan udleve mit sande potentiale og skabe nye virkeligheder?

Anders profil 3.png
Hvem er din underviser?
Anders Søndergaard, Bevidsthedstræner og Blindspot Coach

Gennem de seneste 19 år har jeg studeret og arbejdet med personlig udvikling, high performance psykologi og spiritualitet. Jeg er uddannet dynamisk terapeut, professionel coach, life coach og NLP master. Jeg brænder for at finde og udvikle metoder og redskaber, der skaber dyb transformation og frigørelse af dit sande potentiale. Jeg vil give dig muligheden for at skabe det bedst mulige liv for dig selv.

 

Har du brug for at vide mere om mig og min baggrund, kan du finde det her.

FRISAT Efterår 2021 – Hold 1

 

Varighed: 

2 x 3 dage + 2 x 3 timers online træningssessioner på zoom

 

Undervisning:

Dag 1+2: 09.30 – 21.30

Dag 3: 09.00 – 17.00

 

Datoer:

Modul 1: 17-19 september 2021

Modul 2: 19-21 november 2021

 

Online træningssession 1:

TBA 

Online træningssession 2:

TBA

 

Sted:

VILLA

Sundbrovej 57

5700 Svendborg

 

5.997 kr. ekskl. moms
(7.496 kr. inkl. moms)

 

Mulighed for at ansøge om FRISAT Scholarship: Klik her

Det inkluderer undervisning, materialer, træningsprogram i Bevidst Lederskab, fuld forplejning, 36 minutters visualisering på lydfil. Et tæt, udviklende fællesskab med mig og de andre deltagere,

FRISAT træningspartner gennem hele programmet, FRISAT online træningscenter med undervisningsmaterialer, træningsvideoer og øvelser, visualiseringer og meditationer, samt effektfulde FRISAT kalibreringer.

 

Maks 14 deltagere. 

(Der er flere muligheder for at booke overnatning indenfor 5 km fra kursussted)

 

FRISAT vinter 2022 – Hold 2

 

Varighed: 

2 x 3 dage + 2 x 3 timers online træningssessioner på zoom

 

Undervisning:

Dag 1+2: 09.30 – 21.30

Dag 3: 09.00 – 17.00

 

Datoer:

Modul 1: 4-6 februar 2022

Modul 2: 1-3 april 2022

 

Online træningssession 1: 

TBA

Online træningssession 2:

TBA

 

Sted:

VILLA

Sundbrovej 57

5700 Svendborg

 

5.997 kr. ekskl. moms
(7.496 kr. inkl. moms)

Mulighed for at ansøge om FRISAT Scholarship: Klik her

 

Det inkluderer undervisning, materialer, træningsprogram i Bevidst Lederskab, fuld forplejning, 36 minutters visualisering på lydfil. Et tæt, udviklende fællesskab med mig og de andre deltagere,

FRISAT træningspartner gennem hele programmet, FRISAT online træningscenter med undervisningsmaterialer, træningsvideoer og øvelser, visualiseringer og meditationer, samt effektfulde FRISAT kalibreringer.

 

Maks 14 deltagere. 

(Der er flere muligheder for at booke overnatning indenfor 5 km fra kursussted)

Mennesker er det vigtigste - også dig selv

Slip af med dine frustrationer, træd ud af hamsterhjulet, og kom væk fra livet bag facaden. Så kan du komme til at leve og handle ud fra dit sande potentiale, være ægte i dine relationer og skabe bæredygtig succes for dig selv og andre. Det er den udvikling, FRISAT-programmet hjælper dig til.

Er du interesseret og har spørgsmål?

Så ringer du blot på 26 80 13 09 eller sender mig en besked her og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Tilmelding
Udfyld felterne herunder, for at tilmelde dig FRISAT programmet. 
Vælg Hold
Hvor har du hørt om FRISAT programmet

Tak for din tilmelding. Du vil høre fra mig indenfor kort tid

Tilmeld
bottom of page