Anders 1 profil.png

Opdag hvordan 90 minutter kan 

ændre retningen i dit arbejdsliv

FRISAT

MENTOR
SESSION

Bevidsthed, inspiration og proaktiv handling hen imod dine drømme og mål i dit arbejdsliv

FRISAT Mentor Session er en gratis telefonisk 90 minutters mentor session der er designet til at bringe dig bevidsthed og inspiration til at blive mere fri og powerfuld, og foretage proaktive handlinger der producere udvikling og meningsfyldte nye resultater i dit arbejdsliv.

Din situation

Du står i en situation lige nu, hvor du oplever at du holder dig selv tilbage eller ikke får taget handling på de sande drømme og mål, der betyder mest for dig i dit arbejdsliv. 

 

FRISAT mentor session, for dig, der ønsker at bevæge dig fremad

FRISAT mentor session er for dig, der er klar til at skabe en stærk kontakt til dig selv, din frihed og din power i dit arbejdsliv. Det er nu, du vil bevæge dig fremad, udleve sande drømme og realisere meningsfyldte og vigtige mål. 

Gennem vores mentor session vil du: 

  • Skabe en centreret flowtilstand der giver dig adgang til større frihed og power i den situation du står i.

 

  • Skabe klarhed på den indre modstand der holder dig tilbage.

 

  • Opleve hvordan du gennem en 15 minutters guided proces og metode mindsker eller helt forløser den indre modstand der holder dig tilbage, og åbner for en tilstand i dig med adgang til større frihed og power til at handle proaktivt. 

  • Træffe beslutning om 3 proaktive handlinger du er committet til at gennemføre, der vil skabe ny udvikling, og give dig adgang til nye muligheder og resultater der hjælper dig til at udleve dine sande drømme og mål i dit arbejdsliv. 

Mere end bare en samtale – Fra hoved, til hjerte, til krop og proaktiv handling

Du gennemfører mentor sessionen og den guidede proces og metode. Dagen efter træner du dine indsigter i praksis og foretager de proaktive handlinger du har committed dig til under mentor sessionen.

Du vil slutte mentor sessionen i en centreret flow tilstand med ny bevidsthed, fokus, motivation og den særlige kraftfulde energi, der ligger i at handle proaktivt fra hjertet.

Det har været så befriende at få sat lys på nogle af mine blindspots. Nu ved jeg præcis hvor jeg skal sætte ind og handle med meget større klarhed og fokus! Overskuddet er tilbage og glæden stor :-) Tak Anders!"

 

Du booker en gratis 90 minutters telefonisk FRISAT mentor session ved at udfylde og sende nedenstående formular til mig. Så vender jeg hurtigt tilbage med ledige datoer og tidspunkter.

  

Tak for din booking af en FRISAT mentor session. Jeg vender hurtigt tilbage til dig