Anders 1 profil.png

FRISAT Mentor Session

Spot dine blindspots. Kom i kontakt med dit hjerte. Tag proaktiv inspireret handling.

FRISAT Mentor Session er en gratis telefonisk 90 minutters mentor session der er designet til at bringe dig bevidsthed og inspiration til at blive mere fri og powerfuld, og foretage proaktive handlinger der producere udvikling og meningsfyldte nye resultater i dit arbejds(liv).

FRISAT mentor session. Det var en fantastisk oplevelse at have denne session med Anders. Anders er utrolig dygtig, kompetent og empatisk. Jeg følte mig meget tryg gennem hele sessionen. Anders var hurtig til at spotte de områder, hvor jeg havde brug for hjælp. Jeg kan varmt anbefale Anders til andre der har brug for hjælp for at finde deres egen/nye vej at gå. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg vil søge hjælp af Anders.

Eva Kannegaard

 

 Er det for dig?

Tidligere kunder anbefaler det, f.eks. hvis:

  • Det går godt i dit liv, men der mangler noget.

  • Der er noget, du rigtig gerne vil, men du tør ikke, eller du ved ikke, hvordan du skal gribe det an.

  • Du har et ønske om at udvikle dig selv, din karriere eller virksomhed til næste niveau

 

 

Book en gratis session og start din udvikling i dag med FRISAT Mentor Session.

 

 

I FRISAT Mentor Sessionen kombinerer jeg de bedste elementer, jeg har erfaret fra coaching og terapi og spirituel udvikling. Sessionen bygger på den filosofi og forskning, der viser, at når vi mennesker er ægte og tro imod os selv, så frembringer det glæde, ro, positiv energi, flow, kreativitet, inspiration, mod og handlekraft.

 

Gennem FRISAT sessionen vil du 

  • Skabe kontakt og klarhed med det du virkelig ønsker at skabe i dit arbejds(liv).

 

  • Få bevidsthed på blindspots der har holdt dig tilbage, og nye perspektiver på muligheder du kan gå i gang med at undersøge.

 

  • Opleve hvordan du gennem en 15 minutters guided proces og metode mindsker eller helt forløser den indre modstand der holder dig tilbage.

 

  • Få inspiration til konkrete autentiske proaktive handlinger der øger din motivation, mod og handlekraft

 

Jeg glæder mig til at tale med dig.

 

Du booker en gratis 90 minutters telefonisk FRISAT mentor session ved at udfylde og sende nedenstående formular til mig. Så vender jeg hurtigt tilbage med ledige datoer og tidspunkter.

  

Tak for din booking af en FRISAT mentor session. Jeg vender hurtigt tilbage til dig