top of page
Image by Marc-Olivier Jodoin

INTUITIV SESSION

Skab større klarhed på dit højeste kreative potentiale, unikke    talent, formål, gaver, visioner og muligheder i dit arbejdsliv.   

Billede Anders.png

Den intuitive session med Anders var en super behagelig og yderst berigende oplevelse fra start til slut. Jeg havde et ønske om at få afklaring på min fremtidige professionelle retning post corona, og jeg fik mit ønske opfyldt til fulde. Anders tunede ind på mit højeste potentiale (min genizone) og leverede ret konkrete eksempler på, hvad der er mit specielle talent, og hvordan det bedst kan komme til udtryk. Det var på en gang genkendeligt og så alligevel med nye vinkler og indsigter, der både gav god mening og inspiration til min videre vej fremad. Anders fortalte også helt lavpraktisk, hvilke første skridt, der kunne være oplagte at tage på nuværende tidspunkt. Jeg oplevede Anders' intuitive input som realistiske muligheder og anvisninger, der på opløftende vis belyste, hvorfor jeg har været blokeret, og hvordan jeg bedst stiller mig til rådighed. Anders har en særdeles skarp intuitiv viden, som han generøst deler ud af på en meget fin og struktureret måde. Jeg kan på det varmeste anbefale at investere i en meningsfuld og livstransformerende session med Anders. Glæd dig!

I din intuitive session gennemgår jeg 3 elementer med dig.

Intuitive indsigter:

Jeg bruger mine intuitive evner til at sanse ind i forhold til dit højeste kreative potentiale, der er til det højeste gode for dig selv, dit arbejdsliv, og de mennesker der berøres når du udtrykker det potentiale.

 

Mine intuitive indsigter kommer primært i form af billeder, symboler, metaforer og budskaber.

 

Jeg oversætter og formidler de intuitive indsigter jeg modtager omkring dit højeste kreative potentiale, unikke talent, formål, gaver, visioner og muligheder.   

 

Sand resonans:

Ud fra de intuitive indsigter du modtager mærker du ind i de indsigter hvor du oplever en dyb sand resonans i dig. 

 

Proaktiv handling:

Ud fra de indsigter hvor du oplever dyb sand resonans definere vi konkrete proaktive handlinger som du kan foretage efter vores session.

Anders 2 profil.png

Den intuitive session var en overraskende og livsbekræftende oplevelse. Jeg er imponeret over, hvordan Anders formåede at sanse sig ind på mig, se mig i et imponerende skarpt lys og omsætte hans indtryk til virkelig brugbare inputs. Jeg blev bekræftet i mange ting, mindet om vigtige opmærksomheder og fik rum til at se autentiske og værdiskabende handlinger. Jeg gik fra samtalen med en skarpere fornemmelse for mig selv, meningsfyldte beslutninger taget i nuet med fuld kongruens og ikke mindst med konkrete beslutninger og handlinger mod et endnu bedre liv. Tusind tak Anders.

FORMÅL 

Vores session har til formål at give dig klarhed og indsigter til at begynde at udleve dine sande drømme, talenter og potentialer i dit arbejdsliv til det højeste gode - ud fra det inderste af den du er, dit ægte jeg. 

 

Det giver adgang til et arbejdsliv med større mening, frihed, glæde og naturlig succes. hvor du  vil gøre den største positive forskel.

 

Vores intuitive session tager cirka 60 minutter, og afholdes fysisk ved mig i Svendborg, eller online på zoom.

 

Du booker en intuitiv session ved at udfylde og sende nedenstående kontaktformular til mig. 

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

Kærlige hilsner

Anders

PS. Har du nogle spørgsmål så kontakt mig endelig, jeg er her for at hjælpe.

Anders profil 4.png

Helt utroligt, hvordan Anders kunne læse mit liv som en åben bog. Meget præcis og rammede. Anders så og nævnte flere ting ved mit naturlige talent og gaver, som jeg godt vidste inderst inde, men som jeg havde glemt om mig selv. Nu kan jeg se mig selv, for den jeg virkelig er, samt jeg kan se mit potentiale. Anders har en ufattelig god intuitiv evne, og er god til at kommunikere det han opfanger om en, samt kan sætte det ind i en større sammenhæng, hvor fokus er på at udleve ens potentiale. Anders er meget kompetent og er god til at sætte rammen, så man føler sig trygt og hjemme.

BOOK EN INTUITIV SESSION

Tak for din booking af en intuitiv geni session. Jeg vender hurtigt tilbage til dig

bottom of page