Image by Marc-Olivier Jodoin

INTUITIV SESSION

Skab større klarhed på dit højeste kreative potentiale, unikke    talent, formål, gaver, visioner og muligheder i dit arbejdsliv.   

Billede Anders.png

Den intuitive session hjalp mig med at blive tro imod min sjæl og mit hjertets længsel i forhold til mit arbejdsliv. Anders har et unikt nærvær og en skarphed, som gav mig lyst til at handle på min drøm. 

 

Det er anden gang, at Anders hjælper mig med at lave en stor drejning i mit liv.

 

🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

I din intuitive session gennemgår jeg 3 elementer med dig.

Intuitive indsigter:

Jeg bruger mine intuitive evner til at forbinde mig med et bevidsthedsfelt der rummer ubegrænset ren bevidsthed, potentiale og kærlighed. Når jeg forbinder mig er det med intentionen om at modtage intuitive indsigter i forhold til dit højeste kreative potentiale ( GENI ), der er til det højeste gode for dig selv, dit arbejdsliv, og de mennesker der berøres når du udtrykker det potentiale.

 

Mine intuitive indsigter kommer primært i form af billeder, symboler, metaforer og budskaber.

 

Jeg oversætter og formidler de intuitive indsigter jeg modtager omkring dit højeste kreative potentiale, unikke talent, formål, gaver, visioner og muligheder.   

 

Sand resonans:

Ud fra de intuitive indsigter du modtager mærker du ind i de indsigter hvor du oplever en dyb sand resonans i dig. 

 

Proaktiv handling:

Ud fra de indsigter hvor du oplever dyb sand resonans definere vi konkrete proaktive handlinger som du kan foretage efter vores session.

Anders 2 profil.png

Den intuitive session med Anders er en utrolig inspirerede samtale. Sessionen startede med en præsentation og efterfølgende vejrtrækningsøvelse, som fik mig centreret og i ro efter en dag med fart over feltet. Da Anders begyndte at fortælle, hvad han mærkede, mærkede jeg tydelig resonans. Alt hvad Anders fortalte, kunne jeg faktisk genkende, hvilket jeg synes er ret imponerende. Jeg oplevede at energien i samtalen var rigtig god, tillidsfuld og tryg- og jeg går fra samtalen med masser af inspiration og fysiske skridt til min videre færden til at nå mit højeste potentiale. Tusind tak kære Anders for det du har givet mig og det du giver til andre, jeg er meget taknemmelig ❤️

FORMÅL 

Vores session har til formål at give dig klarhed og indsigter til at begynde at udleve dine sande drømme, talenter og potentialer i dit arbejdsliv til det højeste gode - ud fra det inderste af den du er, dit ægte jeg. 

 

Det giver adgang til et arbejdsliv med større mening, frihed, glæde og naturlig succes. hvor du  vil gøre den største positive forskel.

 

Vores intuitive session tager cirka 60 minutter, og afholdes fysisk ved mig i Svendborg, eller online på zoom.

 

Du booker en intuitiv geni session ved at udfylde og sende nedenstående kontaktformular til mig. 

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

Kærlige hilsner

Anders

PS. Har du nogle spørgsmål så kontakt mig endelig, jeg er her for at hjælpe.

Anders profil 4.png

The intuitive session changed my life. Anders got every single step and experience spot on, but not only that. He truly see our future and our highest potentials! I can´t wait for my next step. Thank you so much Anders, you gave me hope, fuel to my business and a new vision!

❤️💫😊🌻🔥

BOOK EN INTUITIV SESSION

Tak for din booking af en intuitiv geni session. Jeg vender hurtigt tilbage til dig