Skærmbillede 2021-07-06 kl. 09.41.06.png

INTUITIV GENI SESSION

Er du et et sted i dit arbejdsliv hvor du er god til det du laver,

men du kan mærke at der mangler noget?

 

Kan du mærke dit hjerte kalder på at udleve nye visioner og drømme? 

 

Så kan en intuitiv geni session hjælpe dig videre.

Hvorfor bruger jeg ordet GENI?

I det moderne samfund er ordet geni forbundet med mennesker der har en høj IQ. Men den originale betydning af ordet geni er ÅND. I det antikke rom troede man på metafysiske bevidstheder som hverken var menneske eller guder. Man troede at alle mennesker fra fødslen var født med denne ånd i sig, og at den fulgte et menneske hele livet. Fordi et menneske var født med denne ånd blev det kaldt geni ( fra det latinske verb gianere hvilket betyder ”at føde” eller at frembringe” hvilket også er rodordet til ordet skabende. 

 

Der er en del af dig der er ren bevidsthed, potentiale og kærlighed. Den del af dig er den ånd du er født med. Hvilket nogen vil kalde din essens eller sjæl. Jeg kalder den del af dig dit GENI.

 

Når du bruger dit geni operer du fra en tilstand der ligger ud over din begrænsende oplevelse af dit personlige jeg. Du er forbundet med din sande natur og dit højeste kreative potentiale. Når du bruger dit geni arbejder du fra den højeste kreative frekvens, som kan udtrykke sig igennem din personlighed, og hjælpe dig til at udleve dit hjertes sande visioner og drømme.

  

I din intuitive geni session gennemgår jeg 3 elementer med dig.
 

Intuitive indsigter:

Jeg bruger mine intuitive evner til at forbinde mig med et bevidsthedsfelt der rummer ubegrænset ren bevidsthed, potentiale og kærlighed. Når jeg forbinder mig er det med intentionen om at modtage intuitive indsigter i forhold til dit højeste kreative potentiale ( GENI ), der er til det højeste gode for dig selv, dit arbejdsliv, og de mennesker der berøres når du udtrykker det potentiale.

 

Mine intuitive indsigter kommer primært i form af billeder, symboler, metaforer og budskaber.

 

Jeg oversætter og formidler de intuitive indsigter jeg modtager omkring dit højeste kreative potentiale, unikke talent, formål, gaver, visioner og muligheder.   

 

Sand resonans:

Ud fra de intuitive indsigter du modtager mærker du ind i de indsigter hvor du oplever en dyb sand resonans i dig. 

 

Proaktiv handling:

Ud fra de indsigter hvor du oplever dyb sand resonans definere vi konkrete proaktive handlinger som du kan foretage efter vores session.

 

Vores session har til formål at give dig indsigter der hjælpe dig til at leve et helhjertet sandt og autentisk arbejdsliv, hvor du gennem dit GENI bruger dit højeste kreative potentiale til at udleve dit hjertes sande visioner og drømme.

Vores intuitive geni session tager cirka 60 minutter og afholdes fysisk ved mig i Svendborg eller online på zoom.

 

Du booker en intuitiv geni session ved at udfylde og sende nedenstående kontaktformular til mig. 

 

Kærlige hilsner

Anders

BOOK EN INTUITIV GENI SESSION

Tak for din booking af en intuitiv geni session. Jeg vender hurtigt tilbage til dig