top of page
Green back nfade.png

FRISAT Coaching Program

Green back nfade.png

Læs feedback fra Mads Clausen

Navn: Mads Clausen, Selvstændig coach

 

Beskriv kort de 3 mest positive resultater du oplever din deltagelse i FRISAT Coaching Programmet har givet dig på et personlige plan og hvordan de kommer til udtryk i dit liv. 

 

Integritet, integritet og integritet. Jeg lever med meget større kontakt til min egen integritet og har lært at stoppe op inden jeg tager beslutninger for at mærke efter om jeg med beslutningen sætter mig i en situation hvor jeg ikke kan leve om til hvad jeg lover. 

 

Jeg har lært at acceptere mig selv. Mit autentiske selv. Jeg har fået indsigt i hvem jeg er i kernen og kan stå ved det både overfor mig selv og for andre. Det giver stor ro og glæde i hverdagen. 

 

Jeg har fået værktøjer som holder mig på sporet. Jeg ved hvad jeg skal gøre hvis jeg mister fokus eller motivation. Det er nu nemt at komme tilbage på sporet og igen udvikle mit liv i stedet for at slukke brande. 

Beskriv kort de 3 mest positive resultater du oplever din deltagelse i FRISAT Coaching Programmet har givet dig i dit arbejde og hvordan de kommer til udtryk i dit arbejdsliv.

Jeg er blevet skarp på hvad jeg vil bruge mit professionelle liv på – og hvad jeg ikke vil. Det er nu helt tydeligt for mig hvad jeg vil lægge min energi i og jeg kan dermed undgå at stikke af i retninger som ellers er tillokkende. 

Beskriv kort hvad du oplever er Anders´s unikke geni/talent som Transformativ Coach og Intuitiv Coach og et eksempel på hvordan du oplever det kommer til udtryk

Anders har en klar plan med hvad målet er og et super koncept der nemt har ledt mig gennem min store udvikling.  Hans system og ramme sikrer personlig udvikling. 

Men det som gør Anders unik er hans indføling i mennesket. Giver plads og tid når det kræves og har rummet mig som menneske på en måde så jeg har lært at elske mig selv. 

 

TAK ANDERS!

Din udtalelse om vores FRISAT Coaching Program.

 

FRISAT Coaching Programmet med Anders er sat op som et system der helt sikkert leder dig igennem en stor udvikling der giver dig dyb indsigt i dig selv som menneske og lærer dig at være 100% autentisk i forhold til hvem du virkelig er. 

Og Anders guider dig dygtigt gennem processen så du til enhver tid føler dig i sikre hænder og overbevist om at du er på en rigtig spændende rejse som kommer til at ændre dit liv. 

Beskriv kort 2-3 situationer du oplever mennesker kan stå i personligt og arbejdsmæssigt for at FRISAT Coaching Programmet kan være et godt match for dem og bidrage positivt til at hjælpe dem personligt og arbejdsmæssigt

 

Står du et sted i dit arbejdsliv hvor det egentlig går ret godt men du føler af at du er styret af ”hvad man gør” frem for din egen kerne så er et forløb med Anders det helt rigtige for dig. 

Du kommer ind i din kerne og lærer at være autentisk overfor dig selv både i dit arbejdsliv og dit privatliv. 

 

Som leder har du kontakt med mange mennesker i din dagligdag. Et forløb med Anders vil give dig stor indsigt dig selv og du vil derfor kunne tage de rigtige beslutninger i alle situationer hvor du også er påvirket af andre. 

KLIK HER OG LÆS MERE OM FRISAT COACHING PROGRAMMET

KLIK HER OG BOOK EN UFORPLIGTENDE AFKLARENDE SAMTALE MED ANDERS

 

 

bottom of page