Anders 1 profil.png

Kan 90 minutter ændre 

retningen i dit arbejdsliv?

FRISAT

ONLINE
WORKSHOP

Bevidsthed, inspiration og proaktiv handling hen imod dine drømme og mål i dit arbejdsliv

FRISAT online workshop er en gratis 90 minutters online workshop der er designet til at bringe dig bevidsthed og inspiration til at blive mere fri og powerfuld, og foretage proaktive handlinger der producere udvikling og meningsfyldte nye resultater i dit arbejdsliv.

Næste gratis FRISAT online workshop afholdes på zoom Onsdag 19 maj kl. 20.00-21.30

Din situation

Du står i en situation lige nu, hvor du oplever at du holder dig selv tilbage eller ikke får taget handling på de drømme og mål, der betyder mest for dig i dit arbejdsliv. 

 

En online workshop for dig, der ønsker at bevæge dig fremad

Denne online workshop er for dig, der er klar til at skabe en stærk kontakt til dig selv, din frihed og din power i dit arbejdsliv. Det er nu, du vil bevæge dig fremad, udleve drømme og realisere meningsfyldte og vigtige mål. 

Gennem workshoppen vil du blive introduceret til 

 

  • Centreret Flow – Nøglen til din frihed

  • Kontekst – Nøglen til din power

Derudover vil Anders tage dig gennem en 25 minutters guidet proces, der giver dig mulighed for konkret at opleve de 2 nøgler i krop, sind og sjæl.

 

Mere end bare en online workshop – Fra hoved, til hjerte, til krop og proaktiv handling

Du gennemfører refleksionerne og den guidede proces. Dagen efter inviterer jeg dig til at træne dine indsigter i praksis og foretage den proaktive handling du har committed dig til under online workshoppen.

Du vil forlade workshoppen med ny bevidsthed, inspiration, motivation og den særlige kraftfulde energi, der ligger i at handle proaktivt fra hjertet.

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Anders Søndergaard © 2021  info@anderssondergaard.dk  Tlf. 26 80 13 09