Kom i ægte autentisk topform med et 100 dages personligt coachingforløb
Skab et meningsfyldt arbejdsliv, hvor du står stærkt i dig selv og handler på dine mål og drømme.

KOM I ÆGTE AUTENTISK TOPFORM MED ET 100 DAGES PERSONLIGT COACHINGFORLØB
Skab et meningsfyldt arbejdsliv, hvor du står stærkt i dig selv og handler på dine mål og drømme.

Føler du dig frustreret eller fastlåst i dit arbejdsliv? 
 

  • ”Min hverdag og mit arbejdsliv er blevet et hamsterhjul. Jeg savner glæde, fred, frihed, fokus og flow i mit liv og arbejde.” 

 

  • ”Jeg gør det godt i mit arbejde, men jeg ønsker at frigøre og forvandle mine mål, drømme og potentialer til virkelighed.” 

 

  • ”Andre menneskers forventninger, behov og prioriteter sætter retningen for mit liv. Jeg glemmer at lytte til min inderste stemme og være tro mod mig selv.”

 

Forestil dig at kunne stoppe op og træde ud af hamsterhjulet. At slukke for autopiloten og tage på en mission, hvor du på kun 100 dage kommer i Autentisk Topform og flytter dine mål og drømme ud af hovedet og ind i dit arbejdsliv.
 

Det bliver 100 dage, der giver dig adgang til dit naturlige, powerfulde jeg – til at leve og arbejde mere ægte med nærvær, flow, klarhed, retning, mod og handlekraft.


Missionen er at være ÆGTE – og du kan starte rejsen nu.

Interesseret, nysgerrig eller klar til at tilmelde dig? 

Udfyld kontaktformularen. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt med en invitation til en gratis, uforpligtende samtale omkring din situation

DINE 5 FASER PÅ VEJEN TIL ET BEDRE ARBEJDSLIV

ÆGTE er et unikt coaching-parløb, udviklet til at skabe personlig transformation i dig. Gennem 100 intensive, inspirerende og udfordrende dage gennemgår du 5 faser, der bringer dig i Autentisk Topform – det graver flere spadelængder dybere, end nogen generisk selvhjælpsbog kan. Du vil opleve en personlig lærings- og udviklingsproces, hvor du med vilje og motivation, indefra og udefra, når derned, hvor du forstår. Derfra kan du aktivere dit skjulte sande potentiale og skabe positive ændringer i dit arbejdsliv.

De fem faser, du gennemgår, er:

 

Personlige Temaer
Som det første identificerer vi de personlige temaer, der bremser dig i at have et meningsfyldt arbejdsliv; hvad forhindrer dig i at stå stærkt, være glad, trives og omsætte dine uforløste drømme og mål til virkelighed? Herefter designer vi en autentisk og stærk ambition for, hvad du vil elske at være, gøre og have i dit arbejdsliv. 

 

Proaktiv Personlig Inquiry

Vi dykker ned i hvorfor dine personlige temaer eksisterer og begrænser dig. At reflektere dybt over et spørgsmål giver adgang til det, du ikke ved, du ikke ved. Og dét dybe ubevidste kan transformere dit arbejdsliv. I vores sessioner reflekterer og fordyber du dig i spørgsmål og øvelser, der giver dybere bevidsthed, indsigter og klarhed over årsagerne til dine personlige temaers eksistens, og hvordan de kan løses.

 

Proaktive Personlige Processer

Din adfærd skaber dine resultater. Derfor er din adfærd i de situationer, du møder, afgørende. Agerer du reaktivt af frygt eller proaktivt og i flow? Du kommer til at arbejde med personlige processer og redskaber, både indenfor det mentale, det følelsesmæssige, det relationelle, og det spirituelle område. Processerne og redskaberne virker som katalysatorer, så du bedre evner at agere proaktivt og i flow i de situationer, du er i og møder. 

 

Proaktiv Personlig Praksis

Vi designer og etablerer en proaktiv personlig praksis, som du træner i dit arbejdsliv. En praksis, der udvikler din evne til at agere ud fra din optimale tilstand af bevidsthed, autenticitet, ressourcer og kreativitet. 

 

Proaktive Personlige Handlinger

I løbet af de 100 dage vil du omsætte din indre udvikling til ydre handling. Dit arbejdsliv bliver træningsbanen. Du vil foretage proaktive personlige handlinger der har afsæt i dit hjerte. Handlinger der matcher dit nye niveau af bevidsthed, indsigter og klarhed og som understøtter din ambition, om at blive det du vil elske at være, gøre og have i dit arbejdsliv.

 

Du vil opleve at få modet til at skabe de forandringer og muligheder for dig selv, som du ønsker. Det bliver du i stand til, når du træder ind i din fulde autenticitet:

Andre har allerede været igennem personlig coaching med mig.

Her er et udpluk af deres oplevelser 

”Det personlige coaching parløb er intens træning med udvidet bevidsthed – især følelsesmæssigt. Processen har gennem afklaring af mine personlige værdier udfordret mine mønstre og overbevisninger og for alvor givet mig indsigt i og følelse af, hvad der skaber netop den balance og glæde, der er vigtigt for mig i mit liv. Jeg har opnået balance mellem hoved og hjerte.
At have nået min overordnede målsætning tilskriver jeg konceptets unikke kombinationen af den daglige, bevidste træning, visualiseringen og sparringen med Anders. Processen har givet begreber som optimering og frigørelse af potentiale og ressourcer en ny og dybere mening for mig.

Jeg vil varmt anbefale det personlige coaching parløb til enhver leder der ønsker at skabe balance mellem hoved og hjerte og dermed opnå et bedre lederskab af sig selv.”

HR Ansvarlig

"Anders – du skal have tusind tak for din fantastisk dejlige, åbne og positive måde at være på. Du er enorm god til, lynhurtigt, at skabe tryghed og tillid. Du skal også have en stor tak for, at du, med dine egenskaber og dine processer, har lært mig at slippe kontrollen og være tro mod mig selv i mine tanker, følelser og handlinger. Den positive effekt er et langt større personligt og mentalt overskud, større glæde og, men ikke mindst, handling. Der er kommet en dejlig positiv udvikling i mit liv – både arbejdsmæssigt og privat. Fantastisk proces og arbejde, som jeg varmt vil anbefale alle at prøve, som ønsker det optimale, personligt som arbejdsmæssigt.”

Leder

“Mit samarbejde med Anders skete på baggrund af en opfordring fra en god bekendt, som selv havde haft stor glæde af coaching parløbet. Jeg var på forkant en lille smule skeptisk, da jeg så forløbet som “blot en anden måde at lave coaching på”. Jeg har oplevet at blive udfordret på mine værdier og målsætninger som aldrig før. Og selv med min, til tider, meget resultatorienteret tilgang til livet, har jeg oplevet, at mit liv i forhold til prioriteringer og mål, på det nærmeste er blevet radikalt ændret.

 

Konceptets kombination af teori, undervisning, sparring, og træning, lagt sammen med Anders´s evne til at udfordre en på ens personlige lederskab gør af forløbet adskiller sig markant fra hvad jeg tidligere har oplevet både i indhold og effekt i resultater. Jeg kan kun anbefale Anders og forløbet til dig som ønsker at prøve en “helt ny måde” at blive coachet på og gå fra tanke til handling”.

Selvstændig 

“Jeg fik det absolut bedste frem hos mig selv, i det forløb jeg havde sammen med Anders. Og meget mere i denne verden kan man ikke forlange. Man kan tro meget men da jeg var færdig med coaching parløbet, var mit vidne om mig selv så stærk, at jeg nu handler så meget stærkere. Som leder, som forretningsmand, som kollega, som ven og som familiemenneske. Jeg kunne ikke gøre noget bedre for mig selv”.

Leder 

FORLØBET I PRAKSIS 

Coachingprocessen tager 100 dage. Fordelt over den periode har vi 3 x 4 timers sessioner og 2 x 60 minutters sessioner. 

 

Det er muligt at enkelte sessioner kan afholdes online. Det afklarer vi sammen.

 

Mellem vores sessioner arbejder du med en daglig praksis, personlige proaktive handlinger, ugeevaluering og aftalte hjemmeopgaver, som understøtter virkeliggørelsen af det arbejdsliv, du ønsker.

 

Indimellem sessionerne får du desuden gratis ad hoc coaching. Det betyder, at du har chancen for at ringe til mig løbende, når du står i situationer, hvor coaching kan være til hjælp for dig. Gratis ad hoc coaching er et særligt tilbud, som du kun får, når du tilmelder dig et af de fire pilotforløb.

 

Din investering er en skarp pilotpris: 8.000,- + moms. Det betyder, at du sparer hele 8.000,- danske kroner. Årsagen er simpel: Det er et pilotforløb. Jeg går på ingen måde på kompromis med kvaliteten, men den erfaring og feedback, du giver mig ved at deltage, er uvurderlig. Som tak, får du det til den bedste pris.

 

Jeg udbyder kun 4 pilotforløb til den skarpe pilotpris, og det er først til mølle. Så er du interesseret, skal du ikke vente længe.

Hvem er din erfarne transformative coach? 

Gennem de seneste 17 år har jeg studeret og arbejdet med personlig udvikling, high performance psykologi og spiritualitet. Jeg er uddannet dynamisk terapeut, professionel coach, life coach og NLP master. Jeg brænder for at finde og udvikle metoder og redskaber, der skaber dyb transformation og frigørelse af dit sande potentiale. Jeg vil give dig muligheden for at skabe det bedst mulige liv for dig selv.

 

Har du brug for at vide mere om mig og min baggrund, kan du finde det her.

Mennesker er det vigtigste - også dig selv

Ja, også dig. Derfor må du af med dine frustrationer, se bort fra andres forventninger og lytte til din inderste stemme, så du kan komme i Autentisk Topform. Når du lever og handler ud fra dit naturlige powerfulde jeg, kan du skabe et meningsfyldt arbejdsliv, hvor du står stærkt i dig selv, er glad og trives og tager handling på dine mål og drømme. Det er den udvikling, det unikke coaching-koncept og parløb hjælper dig til.

 

Interesseret, nysgerrig eller klar til at tilmelde dig?

 

Udfyld kontaktformularen. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt med en invitation til en gratis, uforpligtende samtale omkring den situation, du står i personligt og arbejdsmæssigt. Sammen finder vi frem til, om coaching-formatet og forløbet kan give dig det udbytte, du ønsker og har brug for i dit arbejdsliv.
 

Interesseret, nysgerrig eller klar til at tilmelde dig? 

Udfyld kontaktformularen. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt med en invitation til en gratis, uforpligtende samtale omkring din situation

Skal din virksomhed godkende og betale?

Hvis dit coachingforløb bliver godkendt og betalt af din virksomhed, kan du downloade arket herunder, som er skrevet netop til formålet. Arket giver din virksomhed overblik over det udbytte, de får ved at investere i dig.

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Anders Søndergaard © 2020   info@anderssondergaard.dk  Tlf. 26 80 13 09