Bevidst Lederskab

PRACTITIONER PENSUM
 

De 9 personlige kompetencer i Bevidst Lederskab

 

Practitioner uddannelsen i Bevidst Lederskab samler de mest effektive redskaber indenfor personlig udvikling, coaching og terapi. Uddannelsen giver dig procesredskaberne, kompetencerne og ressourcerne til at agere og respondere mere bevidst, autentisk, ressourcefuldt og kreativt. Både med dig selv, og i forhold til de relationer og situationer, du befinder dig i. Til nemmere at præstere fra det højeste niveau i dig selv på en autentisk og effektfuld måde.

Du vil arbejde med:

Certificering

Selverfaret forståelse og udvikling er vigtigere og mere effektfuldt end kun at lære nye teoretiske koncepter og modeller. Det er vores filosofi og princip, at jo mere du træner, udvikler og erfarer de 9 personlige kompetencer i Bevidst Lederskab i praksis, jo dybere vil de forankres og integreres i dit indre lederskab - og dermed bidrage til, at du præsterer bedre resultater i dit ydre lederskab.

Med udgangspunkt i ovenstående filosofi og princip uddeles diplom med titlen som Practitioner i Bevidst Lederskab efter gennemførelse og demonstration af de 9 personlige kompetencer i Bevidst Lederskab i praksis i dit arbejds(liv)

Uddannelse i Bevidst Lederskab – Er det noget for dig? 

Find ud af det ved at booke en personlig potentiale- og værdisamtale.

 

Det er vigtigt at få afklaret, at forudsætningerne er tilstede. Især er det vigtigt at få klarlagt de personlige og professionelle potentialer og værdiskabelser, det kan give dig at deltage. Det skal med andre ord kunne betale sig for dig - både personligt, professionelt, tidsmæssigt og økonomisk.


Book din samtale med Anders Søndergaard med det samme gennem nedenstående kontaktform

"Jeg er igennem et forløb på ca. 6 måneder blevet coachet jævnligt af Anders Søndergaard. Forløbet har bl.a. haft fokus på følgende områder: Udvikling i min rolle som leder, Integritet og handlekraft, Det ægte og naturlige lederskab. Forløbet har givet mig en masse viden omkring mig selv og de behov, jeg har. Den indsigt, som jeg har opnået, er helt exceptionel.


Anders er utrolig professionel, og man er på intet tidspunkt i tvivl om hans faglige kompetencer, hans interesse for at hjælpe, hans fortrolighed og det engagement, som driver ham.

Jeg kan kun give Anders de varmeste anbefalinger, og jeg håber, at mange andre vil få samme chance som jeg til at opnå indsigt omkring sig selv og ens behov. Der er ingen tvivl om, at jeg såvel privat som arbejdsmæssigt har udviklet mig meget som individ."

Mikkel Daa Hansen, Pre-Sales Manager (Salgssupport chef), Siemens Enterprise Communications A/S

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Anders Søndergaard © 2020   info@anderssondergaard.dk  Tlf. 26 80 13 09