top of page
New topbanner for website.jpg

FRISAT

Intuitiv Coaching Forløb

FRISAT er et 12-ugers 1:1 Intuitivt Coaching Forløb for dig der ønsker at skabe større klarhed på dit højeste kreative potentiale, unikke talent, formål, gaver, visioner og muligheder i dit arbejdsliv og begynde at udfolde det.

 I dette forløb er jeg med dig på vejen som din coach og mentor, men mest af alt som din partner og største støtte i processen, hvor vi har fokus på at du lever og arbejde som den mest bevidste, autentiske, intuitive og kreativ skabende version af dig selv mens du udfolder dit sande potentiale.

 

Hvordan foregår mentorforløbet?

Vi starter mentorforløbet op med en 5 timers session hvor vi sammen skaber klarhed på dit HVORFOR ( dit livsformål for din karriere/arbejdsliv), dit unikke talent, dine sande passioner, dine sande værdier, dine unikke karaktertræk. Det kalder jeg din Genizone. Der hvor du naturligt præstere bedst. 

 

Med afsæt i din Genizone definere vi et kreativt projekt der indeholder et mål eller en drøm som du gerne vil realisere i dit arbejdsliv igennem mentorforløbet.

FRISAT Mentorforløbet indeholder

 • 1 times online pre-start samtale på zoom. 

 

 • 1 x 5 timers fysisk FRISAT Deep Dive session 
  Jeg tager dig igennem en proces der består af 2 dele. Del 1: Din Genizone – Del 2: Dit kreative projekt. Din Genizone giver dig klarhed på dit HVORFOR ( dit livsformål for din karriere/arbejdsliv), dit unikke talent, dine sande passioner, dine sande værdier, dine unikke karaktertræk. Dit kreative projekt. Du skaber klarhed på en dyb drøm i dit hjerte som du definere som et kreativt projekt du vil gennemføre i dit arbejdsliv.

 

 • Visualisering Autentisk Topform
  En visualisering du skal lytte til dagligt i de første 30 dage af forløbet. Herefter kan der blive tilføjet andre visualiseringer/meditationer målrettet dig, din kreative proces og dit kreative projekt.

 

 • FRISAT træningsskema inkl. proces, praksis og proaktive handlinger som du skal udfylde og fremsende til mig ugeligt i den første måned. Herefter 2 gange om måneden i 5 måneder.
  Dit træningsskema bidrager til at du får trænet og integreret at leve og arbejde bevidst, autentisk, intuitivt og kreativt skabende. Det kræver din dedikation, og samtidig er træningsskemaet noget af det som mine tidligere kunder har oplevet som særlig værdiskabende, og som har gjort en stor positiv forskel for dem.

 

 • Video feedback på alle dine fremsendte ugeskemaer optaget på zoom hvor du modtager coaching og støtte på din træning og udvikling.

 

 • 6 x 1 times online coaching sessioner hvor du modtager coaching, sparring og støtte i din kreative proces.

 

 • Løbende miniopgaver der understøtter din udvikling og proces.
  I vores forløb vil jeg løbende intuitivt sanse ind på dig og din proces. I den forbindelse kan jeg finde på at give dig miniopgaver i form af processer, øvelser, redskaber, spørgsmål, praksis, proaktive handlinger, udfordringer, muligheder som vil understøtte din udvikling og proces og bidrage til dit kreative projekt.

 

 • Løbende inspiration
  i vores forløb vil jeg også løbende sende dig inspiration, ideer, indsigter fra mig selv og andre der vil understøtte din udvikling og proces og bidrage til dit kreative projekt

 

 •  1 x 3 timers fysisk FRISAT Fremtidssession
  Vi samler op og gør status på dit kreative projekt. Du får coaching og sparring, og vi laver sammen en plan for de næste 6 måneder som du kan arbejde ud fra.  

 

 • Gratis ad hoc coaching

       I forløbet kan der opstå særlige situationer med udfordringer eller muligheder. Her står jeg klar til at      
      hjælpe dig og give dig gratis coaching, sparring og støtte. Jeg står bag dig og klar til at hjælpe.

   

Hvordan arbejder jeg?

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet med personlig og spirituel udvikling. Det har givet mig en masse viden, visdom, erfaringer, kompetencer og redskaber til at frisætte menneskers potentiale.

 

Jeg arbejder intuitivt og skræddersyer forløbet til dig. Det vil sige jeg løbende sanser ind på hvad der kan være mest givende og udviklende for dig i din proces og samtidig bidrage mest muligt til dit kreative projekt.

 

Det bruger jeg i mit arbejde

Intuitiv sansning

Transformativ coaching

Spirituel livsfilosofi, psykologi og livsprincipper

Bevidst Vejrtrækning

Guide visualiseringer

Geniprocessen

Journalisering

Memory Reconsolidation

Bevidsthedstræning

Praksistræning

Kraften i proaktive handlinger

Investering

Din investering for FRISAT Mentorforløbet er kr. 3.500 inkl. moms pr. måned i 6 måneder. Eller en en-gangs betaling på kr. 19.000 inkl. moms.

Mentorforløbet er intens træning med udvidet bevidsthed – især følelsesmæssigt. Processen har gennem afklaring af mine personlige værdier udfordret mine mønstre og overbevisninger og for alvor givet mig indsigt i og følelse af, hvad der skaber netop den balance og glæde, der er vigtigt for mig i mit liv. Jeg har opnået balance mellem hoved og hjerte.
At have nået min overordnede målsætning tilskriver jeg konceptets unikke kombinationen af den daglige, bevidste træning, visualiseringen og sparringen med Anders. Processen har givet begreber som optimering og frigørelse af potentiale og ressourcer en ny og dybere mening for mig.

Jeg vil varmt anbefale mentorforløbet til enhver leder der ønsker at skabe balance mellem hoved og hjerte og dermed opnå et bedre lederskab af sig selv.”

HR Ansvarlig

Anders – du skal have tusind tak for din fantastisk dejlige, åbne og positive måde at være på. Du er enorm god til, lynhurtigt, at skabe tryghed og tillid. Du skal også have en stor tak for, at du, med dine egenskaber og dine processer, har lært mig at slippe kontrollen og være tro mod mig selv i mine tanker, følelser og handlinger. Den positive effekt er et langt større personligt og mentalt overskud, større glæde og, men ikke mindst, handling. Der er kommet en dejlig positiv udvikling i mit liv – både arbejdsmæssigt og privat. Fantastisk proces og arbejde, som jeg varmt vil anbefale alle at prøve, som ønsker det optimale, personligt som arbejdsmæssigt.”

Leder

Det hele starter med at vi tager en uforpligtende samtale sammen omkring hvor du er, de udfordringer du oplever og vigtigst af alt. Det du ønsker.

 

Udfyld kontaktformularen herunder. Jeg vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt, så vi sammen kan tage en uforpligtende afklarende samtale. 

 

Jeg glæder mig til at tale med dig.

 

Kærlige hilsner

Anders Søndergaard

BOOK DIN SAMTALE MED MIG HER

Tak for din booking af en samtale. Jeg vender hurtigt tilbage til dig

Mit samarbejde med Anders skete på baggrund af en opfordring fra en god bekendt, som selv havde haft stor glæde af mentorforløbet. Jeg var på forkant en lille smule skeptisk, da jeg så forløbet som “blot en anden måde at lave coaching på”.

 

Jeg har oplevet at blive udfordret på mine værdier og målsætninger som aldrig før. Og selv med min, til tider, meget resultatorienteret tilgang til livet, er mit liv i forhold til prioriteringer og mål, på det nærmeste blevet radikalt ændret.

 

Konceptets kombination af teori, undervisning, sparring, og træning, lagt sammen med Anders´ evne til at udfordre en på ens personlige lederskab gør, at forløbet adskiller sig markant fra, hvad jeg tidligere har oplevet både i indhold og effekt i resultater. 

 

Jeg kan kun anbefale Anders og mentorforløbet til dig som ønsker at prøve en “helt ny måde” at blive coached på og gå fra tanke til handling”.

Selvstændig konsulent

“Jeg fik det absolut bedste frem hos mig selv i det mentorforløb, jeg havde sammen med Anders. Og meget mere i denne verden kan man ikke forlange. Man kan tro meget, men da jeg var færdig med mentorforløbet, var min viden om mig selv så stærk, at jeg nu handler så meget stærkere. Som leder, som forretningsmand, som kollega, som ven og som familiemenneske. Jeg kunne ikke gøre noget bedre for mig selv”.

Leder

bottom of page