Green back nfade.png

FRISAT Mentorforløb

Green back nfade.png

Bliv fri til at udfolde dit sande potentiale

Oplev en livsforvandlende personlig og spirituel udvikling. Du kommer til at træde ind i din fulde autenticitet og sætte dit ægte powerfulde jeg fri til at udleve dit sande potentiale.

 

FRISAT Mentorforløbet er for dig, der vil redefinere, hvad der er muligt for dig. Du ønsker at skabe gennembrud på de områder, der betyder mest i dit liv. Du ønsker at skabe en hverdag, hvor du lever og arbejder mere autentisk, frit og kreativt skabende. Kort sagt: Du vil skabe et liv, du elsker at leve.

 

Det kommer du til i FRISAT Mentorforløbet ved at arbejde med to fokuspunkter:

 • Autenticitet: Den måde, hvorpå du er tilstede i livet med dit naturlige powerfulde jeg, der lever ægte og uden facade, i overensstemmelse med din sande identitet og dine værdier.

 

 • Bevidst Aktualisering: Den proces, hvor du skaber noget, der ikke tidligere har eksisteret i dit liv. Du bruger din intuition, din superbevidsthed og dit kreative geni til at omsætte dine intentioner, potentialer og drømme til virkelighed i dit liv.

 

FRISAT Mentorforløbet har afsæt i indholdet fra FRISAT holdforløbet, men her bliver det skræddersyet til dig, ud fra hvem du er, hvor dine udfordringer er, og den udvikling og de mål du ønsker at arbejde henimod gennem mentorforløbet.

 

Opstart: Når det passer dig

Varighed: 12 uger

Sted: Fysiske sessioner i Svendborg, online sessioner på zoom samt telefon og email

Underviser: Anders Søndergaard

Investering: 12.500 kr. ekskl. moms – Book dit forløb før 1. september, og spar 4.000

 

Er det for dig?

Tidligere deltagere anbefaler det, f.eks. hvis:
 

 • Det går godt i dit arbejds(liv), men der mangler noget.
   

 • Der er noget, du rigtig gerne vil, men du tør ikke, eller du ved ikke, hvordan du skal gribe det an.
   

 • Du har et ønske om at udvikle dig selv, din karriere eller virksomhed til næste niveau.

Gennem forløbet vil du opleve at få modet til at skabe de forandringer og muligheder for dig selv, som du ønsker og er i stand til, når du træder ind i din fulde autenticitet:

 • bryde gennem frygt

 • følge dit hjerte og lytte til din krop

 • stå ved dig selv og sætte grænser

 • sige ja, når du mener ja, og nej, når du mener nej

 • bede om hjælp

 • tage ansvar og skabe nye sunde vaner

 • løse konflikter i relationer

 • træffe store beslutninger og tage handling 

 Andre har allerede oplevet udviklingen igennem FRISAT mentorforløbet

 

Jesper Bank, leder: "Jeg fik det absolut bedste frem i mig selv under det forløb, jeg havde sammen med Anders. Og meget mere i denne verden kan man ikke forlange. Man kan tro meget, men da jeg var færdig med forløbet, var min viden om mig selv så stærk, at jeg nu handler så meget stærkere. Som leder, som forretningsmand, som kollega, som ven og som familiemenneske. Jeg kunne ikke have gjort noget bedre for mig selv."

 

Anders Siggaard billede_edited.jpg
Anders Siggard

FRISAT Mentorforløbet har for mig været en kæmpe løftestang, både privat og professionelt. Forløbet har vist mig muligheder og ressourcer, jeg ikke vidste, jeg havde, og det har hjulpet mig til at tage et kvantespring ind i et nyt liv. 

 

Læs hele Anders’ feedback her.

Mads Profilbillede.png
Mads Clausen

Jeg er blevet skarp på, hvad jeg vil bruge mit professionelle liv på – og hvad jeg ikke vil. Det er nu helt tydeligt for mig, hvad jeg vil lægge min energi i, og jeg kan dermed undgå at stikke af i retninger, som ellers er tillokkende. 

 

Læs hele Mads’ feedback her.

Sådan foregår FRISAT Mentorforløbet 

Opstart: Dit mentorforløb kan startes op, når du ønsker det og tilpasses din kalender.


Varighed: 12 uger


Indhold:


Fysiske sessioner
3 x 4 timers session med mig i Svendborg, hvor jeg tager dig igennem kraftfulde processer, og du modtager transformerende coaching og mentoring.


Online sessioner
2 x 90 minutters online sessioner på Zoom, hvor vi samler op og arbejder med de udfordringer og muligheder, du løbende oplever.


Fri coaching og mentoring on the go
Med fri coaching og mentoring on the go gennem hele forløbet, kan du ringe til mig, når du står i situationer, hvor du har behov for coaching eller mentoring. Her kan 10 minutters coaching få en afgørende positiv betydning.


Træningsprogram i autentisk adfærd
Du får et træningsprogram, som du træner ud fra og udfylder dagligt. Det er designet til at understøtte, at du træder ind i din fulde autenticitet og derigennem kan udfolde dit sande potentiale, både personligt og arbejdsmæssigt.


Ugentlig sparring og feedback på træningsprogrammet 
Ugentligt fremsender du dit udfyldte træningsprogram til mig, som jeg efterfølgende giver dig sparring og feedback på. Det sikrer et skarpt fokus og din løbende positive udvikling og resultater.


84 proaktive handlinger der skaber nye resultater
Det er dine proaktive handlinger, der skaber din forvandling. Som en del af træningsprogrammet vil du gennem mentorforløbet gennemføre 84 proaktive handlinger, der omsætter din indre udvikling til ydre resultater.


Daglig visualisering
Du modtager en specialdesignet visualisering, DIT ÆGTE JEG, en lydfil som du lytter til hver dag. Visualiseringen er designet til at opgradere dit indre lederskab og integrere den tilstand, vibration og intention, du ønsker at aktualisere i dit liv.


Personlige skræddersyet FRISAT Kalibreringer
i vores fysiske sessioner vil jeg tage dig gennem en effektfuld metode, der har afsæt i videnskaben om memory reconsolidation. En videnskabelig baseret metode, der på kort tid hjælper med at transformere ubevidste begrænsende antagelser, overbevisninger og blokeringer, så du mere FRISAT er tilstede i livet og kan udfolde dit sande potentiale. Vi optager dine FRISAT Kalibreringer, og du får dem digitalt, så du løbende kan forstærke din transformation ved at høre dem igen gennem forløbet.

 

Investering:

12.500 kr. ekskl. moms
(15.625 kr. inkl. moms)

 

Book dit forløb inden 1. september og spar 4.000 kr.


Pris før 1. september: 8.500 (10.625 kr. inkl. moms)

 

Du starter mentorforløbet med en 4 timers fysisk session med mig i Svendborg. Inden opstart har du fået tilsendt et par øvelser, du forbereder, så vi har et godt udgangspunkt for at skræddersy og opstarte dit forløb, så du får mest ud af det. 

De næste to fysiske sessioner planlægges med cirka 4-5 ugers mellemrum, alt efter hvor du er i processen, og hvordan det passer i vores kalender. De 2 online sessioner på Zoom ligger imellem de fysiske sessioner, igen som det passer ind i forløbet og vores kalender.

 

Din hverdag, personligt og arbejdsmæssigt, bliver din træningsbane, hvor du træner og udvikler dig og dine kompetencer, ud fra den intention, den udvikling og de resultater du ønsker at skabe i forløbet.

FRISAT mentorforløbet er et intensivt forløb, hvor du gennemgår en markant udvikling. Det kræver dit commitment og indre dybe JA til at ville udvikle dig. Du skal forvente at bruge cirka 1 time om dagen på visualisering, træning og øvelser  gennem forløbet. En investering, som tidligere kunder beskriver, kommer mange gange igen, i form af den udvikling du gennemgår og de nye resultater, du skaber gennem forløbet.

 

Anders profil 3.png
Hvem er din underviser?
Anders Søndergaard, Bevidsthedstræner og Blindspot Coach

Gennem de seneste 20 år har jeg studeret og arbejdet med personlig udvikling, high performance psykologi og spiritualitet. Jeg er uddannet dynamisk terapeut, professionel coach, life coach og NLP master. Jeg brænder for at finde og udvikle metoder og redskaber, der skaber dyb transformation og frigørelse af dit sande potentiale. Jeg vil give dig muligheden for at skabe det bedst mulige liv for dig selv.

 

Har du brug for at vide mere om mig og min baggrund, kan du finde det her.

”FRISAT Mentorforløbet er intens træning med udvidet bevidsthed – især følelsesmæssigt. Processen har gennem afklaring af mine personlige værdier udfordret mine mønstre og overbevisninger og for alvor givet mig indsigt i og følelse af, hvad der skaber netop den balance og glæde, der er vigtig for mig i mit liv. Jeg har opnået balance mellem hoved og hjerte.
 

At have nået min overordnede målsætning tilskriver jeg konceptets unikke kombinationen af den daglige, bevidste træning, visualiseringen og sparringen med Anders. Processen har givet begreber som optimering, frigørelse af potentiale og ressourcer en ny og dybere mening for mig.

 

Jeg vil varmt anbefale FRISAT mentorforløbet til enhver, der ønsker at skabe balance mellem hoved og hjerte og dermed opnå et bedre lederskab af sig selv.”
HR ansvarlig

”For mig har FRISAT Mentorforløbet været det hele værd, og al indsats har fået fuldt udbytte. Anders er god til hurtigt at finde sagens kerne og udfordre en, men han gør det med et glimt i øjet. Han har været med til at åbne op for mit sande jeg og har fået mig til at indse, at den retning, jeg arbejdede i, ikke var i overensstemmelse med, hvad jeg stod for. Gennem forløbet er jeg blevet meget bevidst om, at det er mig, der har kontrol over min hverdag. Det at bruge andre som undskyldninger for mine handlinger ligger mig nu ganske fjernt. Mine tanker og følelser spiller meget tæt sammen, og skaber jeg positive tanker, kommer de positive følelser også. Jeg er begyndt at kigge på andre mennesker og vurdere deres mentale tilstand. Jeg nikker genkendende til mange af de fejl/handlinger, jeg selv foretog, og kan kun anbefale andre at gennemgå FRISAT Mentorforløbet, hvis de ønsker at skabe mental overskud og bedre resultater menneskeligt som arbejdsmæssigt i deres hverdag.”
Michael Hansen, Selvstændig

”Anders – du skal have tusind tak for din fantastisk dejlige, åbne og positive måde at være på. Du er enorm god til, lynhurtigt, at skabe tryghed og tillid. Du skal også have en stor tak for, at du, med dine egenskaber og dine processer, har lært mig at slippe kontrollen og være tro mod mig selv i mine tanker, følelser og handlinger. Den positive effekt er et langt større personligt og mentalt overskud, større glæde og, men ikke mindst, handling. Der er kommet en dejlig positiv udvikling i mit liv – både arbejdsmæssigt og privat. Fantastisk proces og arbejde, som jeg varmt vil anbefale alle at prøve, som ønsker det optimale, personligt som arbejdsmæssigt.”
Charlotte Jakobsgaard, Regnskabschef

 

En ny hverdag, hvor HELE dig er med, i det du laver

Mens du gennemfører FRISAT Mentorforløbet, bliver dit liv din træningsbane, hvor du løbende træner og integrerer det, du lærer. Du vil opleve en ny hverdag, hvor du lever mere frisat og powerfuldt og arbejder fra hjertet, handler på dine drømme og mål og skaber bedre resultater.

Få HELE dig med i dit liv – privat og professionelt

Forestil dig at stoppe op og træde et skridt tilbage. At slukke for autopiloten og kigge på den situation, du befinder dig i – grundigt og ærligt. Hvad bremser dig i at forløse dit sande potentiale?

Forestil dig at fortsætte på en ny måde: at bryde igennem forhindringerne og være dit naturlige, powerfulde jeg. At leve ægte og uden facade, at turde følge og udleve dine drømme.

 

Den proces hjælper mentorforløbet dig til.

 

Er du interesseret og har spørgsmål?

KLIK HER og send en uforpligtende forespørgsel, og jeg kontakter dig hurtigst muligst, så vi kan tage en afklarende samtale.