top of page
Skærmbillede 2021-07-06 kl. 09.41.06.png

GENI CIRKEL

Er du et sted i dit arbejdsliv hvor du er god til det du laver,

men du kan mærke at der mangler noget?

Kan du mærke dit hjerte kalder på at udleve nye visioner og drømme?

 

Min intention med GENI Cirklen er at skabe en mulighed og et fællesskab, for mennesker der længes efter at leve et helhjertet sandt og autentisk arbejdsliv, hvor de gennem deres GENI bruger deres højeste kreative potentiale til at udleve deres hjertes sande visioner og drømme.

 

Du skaber et arbejdsliv med dybere mening, større glæde, autentisk succes og nye ekstraordinære resultater du ikke tidligere har skabt.

Dit GENI er dit højeste kreative potentiale

Hvis du googler ordet geni kommer der forskellige definitioner op hvor af de 3 primære er 

 

1 Et menneske med exceptional kreativ power

2.Et menneske med en iboende naturlig skaberkraft og evne

3. Et menneske med en høj IQ

 

I det moderne samfund er ordet geni forbundet med mennesker der har en høj IQ. Men den originale betydning af ordet geni er ÅND. I det antikke rom troede man på metafysiske bevidstheder som hverken var menneske eller guder. Man troede at alle mennesker fra fødslen var født med denne ånd i sig, og at den fulgte et menneske hele livet. Fordi et menneske var født med denne ånd blev det kaldt geni ( fra det latinske verb gianere hvilket betyder ”at føde” eller at frembringe” hvilket også er rodordet til ordet skabende.

 

I det 16 århundrede når mennesker var kreativt skabende fik ordet geni den betydning af at være bestemmende for et menneskes unikke personlighed og evner. Hvis et menneske udviste exceptionelle evner eller talenter troede man at det skyldtes deres geni. Herfra blev det naturlige skridt for ordet geni at det blev anvendt ikke kun som den ånd der inspirerede talentet eller evnen, men også at det var selve talentet eller evnen i sig selv. Da ordet geni først blev anvendt i det engelske sprog talte mennesker derfor om at have et geni, og som tiden gik måtte antagelsen om at det var en iboende ånd i mennesket vige til fordel for den rationelle forklaring af ens mentale evner. Det udviklede ordets betydning til i vores tid at kalde et menneske med en høj IQ et geni.

 

I GENI Cirklen arbejder vi med ordet GENI ud fra den originale betydning af ordet GENI.
 

Vi arbejder ud fra den præmis at universet er levende og intelligent. Vi tror på at universets substans består af ubegrænset ren bevidsthed og potentiale, og den stærkeste energi heri er kærlighed. Vi tror på at en del af dig er ren bevidsthed, potentiale og kærlighed. Den del af dig er den ånd du er født med. Hvilket nogen vil kalde din essens eller sjæl. I GENI Cirklen kalder vi den del af dig dit GENI.

 

Når du forbinder dig med dit geni operer du fra en tilstand der ligger ud over din begrænsende oplevelse af dit personlige jeg, til en tilstand hvor du er forbundet med din sande natur og dit højeste kreative potentiale. Når du som menneske bruger dit geni, arbejder du fra den højeste kreative frekvens som kan udtrykke sig igennem din personlighed. 

 

I GENI Cirklen er dit geni dit største kreative potentiale, og din største power til at leve et helhjertet sandt og autentisk arbejdsliv, hvor du gennem dit GENI udlever dit hjertes sande visioner og drømme, der skaber glæde, mening, autentisk succes og nye ekstraordinære resultater du ikke tidligere har skabt.

 

Hvis du kan mærke det jeg skriver om resonere med dig, Så kan GENI Cirklen være den mulighed og det fællesskab, hvor du kan skabe et afgørende vendepunkt og gennembrud i dit arbejdsliv.

Månedlige 1:1 GENI sessioner

 
Genopdag og genskab kontakten til dit GENI

I vores første 1:1 GENI session går vi dybt. Jeg vil tage dig gennem en guided meditation der giver dig adgang til dit hjertes sande visioner og drømme i dit arbejdsliv. 

 

Vi vil sammen ud fra dine indsigter definere 5 klare konkrete visioner og drømme for dit fremtidige arbejdsliv, som du vil begynde at udleve. 

 

Udtryk dit GENI i din GENI Zone

Dine visioner og drømme kan kun udleves igennem din personlighed. I vores følgende 1:1 sessioner vil du gennem intuitive og transformerende øvelser og coaching skabe klar bevidsthed på din intuition, dit unikke talent, din unikke passion, dine unikke karaktertræk og dit unikke formål, som dine 5 visioner og drømme kan begynde at udleve sig igennem. Vi definerer hvordan du konkret praktisere og implementere at arbejde i din GENI zone i din hverdag.

 

Gennemfør heltens rejse og gå fra vision til virkelighed 

Din proces med at omsætte dine visioner og drømme til virkelighed er en helte rejse. Du vil møde udfordringer på din vej, som vil kræve at du kigger dybt ind i dig selv og møder din egen frygt. Du vil møde muligheder som kræver at du træder frem og viser verden den du virkelig er og dit unikke talent. I de følgende 1:1 sessioner vil jeg coache og guide dig intuitivt og transformativt i dit møde med udfordringer og muligheder, så du bruger både udfordringer og muligheder som katalysator til at komme videre og gennemfører din helterejse. 

 

I vores sessioner arbejder vi med emner som:  bevidsthed, GENI, intuition, autenticitet, mod, sårbarhed, indre modstand, kreativitet, blindspots, praksis, proaktiv handling, guidede visualiseringer, indiansk livsvisdom, flow, centrering, visionære valg, perception, integritet, ærlighed, energi, kærlighed, fællesskab, frihed, skaberkraft, naturen, synkronicitet, kreativ potentiale, indre kalibrering, offer/kriger, værdier, disciplen, accept, værdighed, at være en del af noget større, bevidst nærvær, nuet, antagelser, følelsesmæssig intelligens, sjæl, personlighed, indre struktur, kreativ spænding, psykologisk spænding, fokus, taknemlighed, ubevidste beslutninger, completion, naturlig succes.

 

Hvad kræver det af dig?

Du er klar over at det at leve et helhjertet sandt og autentisk arbejdsliv, hvor du gennem dit GENI bruger dit højeste kreative potentiale til at udleve dit hjertes sande visioner og drømme kræver din dedikation, commitment, mod og indsats over en længere periode. Du er klar til at træde ind i din fulde autenticitet og blive skubbet ud af din komfortzone. Du er klar til at udvikle dig selv personligt, spirituelt og professionelt, og omsætte din udvikling til proaktive handlinger der skaber ekstraordinære resultater du ikke tidligere har skabt.   

 

Tak for din booking af en FRISAT mentor session. Jeg vender hurtigt tilbage til dig

FRISAT Coaching Programmet har for mig været en kæmpe løftestang, både privat og professionelt. Forløbet har vist mig muligheder og ressourcer, jeg ikke vidste, jeg havde, og det har hjulpet mig til at tage et kvantespring ind i et nyt liv. 

 

Læs hele Anders’ feedback her.

Live 1:1 GENI Sessioner

1:1 GENI sessioner

I de første 6 måneder af dit medlemskab skifter vi mellem at mødes månedligt til en 4 timers fysisk dybdegående 1:1 GENI session og en 90 minutters fysisk session hos mig i Svendborg. Vi arbejder med dine udfordringer og muligheder, og inddrager de emner, processer og øvelser der sikre du bevæger dig fremad. Hvis det opstår at vi ikke kan mødes fysisk mødes vi online på zoom.

 

1:1 Ugentlig GENI sparing og feedback

Når du starter dit medlemskab modtager du gratis 2 måneders ugentlig email sparring og feedback på dit proaktive GENI træningsprogram som vi skræddersyer til dig ud fra dine 5 visioner og drømme for dit arbejdsliv. Det giver dig energi, et skarpt fokus og din løbende positive udvikling og resultater.
 

Fri intuitiv coaching og sparring on the go
Når du starter dit medlemskab modtager du gratis 2 måneders fri intuitiv coaching og sparing on the go. Det betyder du frit kan ringe til mig, når du står i situationer, hvor du har behov for intuitiv coaching eller sparring. Her kan 10 minutters samtale få en afgørende positiv betydning for at udleve dine visioner og drømme.

Online GENI Fællesskab

ONLINE MASTERCLASS

Du får adgang til online GENI MASTERCLASS moduler hvor vi går i dybden med udvalgte emner som vi arbejder med i GENI Cirklen.

Der afholdes en GENI MASTERCLASS i kvartalet på zoom.

ONLINE GENI Debrief & Sharing sessioner

Du får adgang til online GENI Debrief & Sharing sessioner, hvor vi mødes og deler vores udfordringer og udvikling, og fejre vores successer. Det er kraftfulde sessioner der løfter din energi markant.

Der afholdes en online GENI Debrief & Sharing session I kvartalet på zoom.

 

LIVE GENI Cirkel
Vi mødes live i GENI Cirklen til 3 dages GENI WORKSHOP ( forår ) og 3 dages GENI Retreat ( sensommer ) 1 gang om året. 

N.B. Medlemsskabet er eksklusivt kost og logi

BLIV MEDLEM I GENI CIRKLEN

BLIV MEDLEM

Når du bliver medlem i GENI Cirklen siger du helhjertet JA til at følge det dit hjerte længes efter at udleve af visioner og drømme i dit arbejdsliv. JA til at leve et helhjertet sandt autentisk arbejdsliv. JA til at bruge dit GENI – Dit højeste kreative potentiale og power. JA til at få mig som intuitiv coach og GENI guide som en dedikeret partner til at hjælpe dig igennem de udfordringer og muligheder du vil møde undervejs. JA til at blive en del af et unikt fællesskab af ligesindede ildsjæle der er dedikeret til at bruge deres GENI, unikke talent, passion, karaktertræk og formål til at udleve deres hjertes sande visioner og drømme. JA til at skabe nye dybe og værdifulde relationer og venskaber der løfter hinanden. JA til at skabe et arbejdsliv der giver dyb glæde, mening, naturlig succes og ekstraordinære resultater du ikke tidligere har skabt.

ABONNEMENT

Du tegner et abonnement for minimum 6 måneder og kan herefter forlænge med 6 måneder eller pr. måned. Det første halve år koster 11.970 kr. som betales i 4 rater. Rate 1: 5.985 kr. ved indmeldelse. Rate 2,3,4 betales henholdsvis i måned 4,5,6. 

ANSØG OM PLADS

Optagelse i GENI Cirklen beror på en afklarende samtale med mig på zoom. Der er løbende optagelse, men et begrænset antal pladser. Du booker en samtale med mig i nedenstående kontaktformular.

Anders profil 3.png
Hvem er Anders Søndergaard?
Intuitiv Coach - GENI Guide

Gennem de seneste 20 år har jeg studeret og arbejdet med personlig udvikling, high performance psykologi og spiritualitet. Jeg er uddannet dynamisk terapeut, professionel coach, life coach og NLP master. Jeg brænder for at finde og udvikle metoder og redskaber, der skaber dyb transformation og frigørelse af dit sande potentiale. Jeg vil give dig muligheden for at skabe det bedst mulige arbejdsliv for dig selv.

 

Har du brug for at vide mere om mig og min baggrund, kan du finde det her.

Book en afklarende samtale med mig

Tak for din besked. jeg vender tilbage til dig indenfor kort tid.

bottom of page