top of page
Green back nfade.png

FRISAT Coaching Program

Green back nfade.png

Læs feedback fra Anders Siggard

Navn: Anders Siggard, Billedkunstner

 

Beskriv kort de 3 mest positive resultater du oplever din deltagelse i FRISAT Coaching Programmet har givet dig på et personlige plan og hvordan de kommer til udtryk i dit liv. 

 

Jeg har fået en øget bevidsthed i forhold til, hvordan jeg reagerer i situationer i mit liv.

Jeg er blevet meget mere afklaret om, hvad jeg er god til, og hvad jeg gerne vil opnå.

Jeg har fået adgang til et hav af ressourcer i mig selv, som har ligget i dvale i årevis.

Beskriv kort de 3 mest positive resultater du oplever din deltagelse i FRISAT Coaching Programmet har givet dig i dit arbejde og hvordan de kommer til udtryk i dit arbejdsliv.

Jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg vil lave, og hvad jeg ikke vil lave. Det betyder, at jeg i dag stort set kun arbejder med opgaver, som giver mig energi og glæde.

 

Jeg er blevet mere afklaret om, hvordan jeg opnår mine mål i mit professionelle virke, arbejder mere fokuseret og med større glæde.

 

Jeg er blevet opmærksom på en masse antagelser, jeg har haft, som holdt mig tilbage fra at få mest udbytte af mit arbejde. Bevidstheden om antagelserne gør, at jeg kan arbejde med det målrettet.

Beskriv kort hvad du oplever er Anders´s unikke geni/talent som Transformativ Coach og Intuitiv Coach og et eksempel på hvordan du oplever det kommer til udtryk

 

Anders kan altid få store problemer til at se ud som om de er små og overkommelige. Så efter en samtale med Anders, har man ikke længere store problemer, men derimod en masse handlemuligheder. På magisk vis hjælper han en til at fjerne forhindringer og til at få adgang til en masse energi og gåpåmod.

Din udtalelse om vores FRISAT Coaching Program.

 

FRISAT Coaching Programmet har for mig været en kæmpe løftestang, både privat og professionelt. Forløbet har vist mig muligheder og ressourcer, jeg ikke vidste, jeg havde, og det har hjulpet mig til at tage et kvantespring ind i et nyt liv.

Beskriv kort 2-3 situationer du oplever mennesker kan stå i personligt og arbejdsmæssigt for at FRISAT Coaching Programmet kan være et godt match for dem og bidrage positivt til at hjælpe dem personligt og arbejdsmæssigt

 

Hvis man føler, at man sidder fast i sit arbejde eller sit liv generelt.

Hvis man står over for at skulle udvikle sin virksomhed

Hvis man har brug for hjælp til at finde ud af, hvad der virkeligt betyder noget for en.

 

KLIK HER OG LÆS MERE OM FRISAT COACHING PROGRAMMET

KLIK HER OG BOOK EN UFORPLIGTENDE AFKLARENDE SAMTALE MED ANDERS

bottom of page