top of page
Green back nfade.png

FRISAT Videoer

Green back nfade.png

Bliv fri og powerfuld i dit arbejdsliv

FRISAT Videoer giver dig en dybere introduktion og indsigt i hvordan du i FRISAT programmet lære og træner at blive bevidst, centreret, autentisk, ressourcefuld og kreativ, så du mere frisat og powerfuldt udlever dine sande drømme og realiserer meningsfyldte og vigtige mål i dit arbejdsliv.

 

Superkompetence 1: Bevidsthed

I denne video er jeg ved at afslutte et personligt 24 timers solo retreat. Her fortæller jeg om hvordan jeg arbejder med bevidsthed i mit eget liv med udgangspunkt i de 3 bevidstheds dimensioner som du vil arbejde med i FRISAT Programmet.

Liv til de forandringer jeg ønsker at skabe

Forløbet har givet mig en dybere kontakt til mig selv og mine nære relationer. Det har givet mig en højere grad af taknemmelighed og åbnet mine øjne for, hvor jeg kunne skrue op for min autenticitet i mit liv generelt og i min virksomhed. Mange områder af mit liv har nydt godt af den proces, som forløbet har sat i gang, og jeg oplever, at jeg er klædt på til at fortsætte den positive forandring. Jeg er især meget begejstret for kombinationen af det indre arbejde, den daglige praksis og de proaktive handlinger, som giver liv til de forandringer, jeg ønsker at skabe.

Ellen Elsnab, Trusted advisor, storyteller og big picture thinker

 

Udtalelse fra tidligere deltager i udviklings- og træningsforløb i Bevidst Lederskab

Mod på at handle på mine ideer

Forløbet har hjulpet mig til en mere ægte, autentisk væremåde, både i forbindelse med private- og arbejdsmæssige relationer. Forløbet har åbnet for en masse muligheder, og givet mig mod på at handle på mine idéer og turde tænke dem større. Jeg har fået et dybere, mere indholdsrigt og autentisk forhold til mennesker omkring mig og oplever generelt større integritet og åbenhed i mit liv.

Frederikke Sofie Hansen, Hesteinstruktør og psykomotorisk terapeut

Udtalelse fra tidligere deltager i udviklings- og træningsforløb i Bevidst Lederskab

FRISAT med tekst -2021.jpg

FRISAT er et 2 måneders personligt og spirituelt udviklings- og træningsprogram i Bevidst Lederskab. Du lærer at blive centreret, bevidst, autentisk, ressourcefuld og kreativ, så du mere frisat og powerfuldt udlever dine sande drømme og realiserer meningsfyldte og vigtige mål i dit arbejdsliv.

Anders med billede .jpg

Opdag hvordan 90 minutter kan ændre retningen i dit arbejdsliv?

Book en gratis 90 minutters telefonisk FRISAT mentor session  der er designet til at bringe dig bevidsthed og inspiration til at blive mere fri og powerfuld i dit arbejdsliv, og foretage proaktive handlinger der producere udvikling og meningsfyldte nye resultater.

Tilmelding
Udfyld felterne herunder, for at tilmelde dig FRISAT programmet. Er du interesseret og har spørgsmål ringer du blot på 26 80 13 09 eller sender mig en besked her og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vælg Hold
Hvor har du hørt om FRISAT programmet

Tak for din tilmelding. Du vil høre fra mig indenfor kort tid

Tilmeld
bottom of page